Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Cele mai bune tipuri de pariuri pentru ponturi de succes la fotbal

GALERIE
ponturi fotbal
  • ponturi fotbal
- +

Mulți sunt cei care joacă, însă puțini sunt cei care câștigă. Milioane de români pariază în mod regulat sperând că vor împușca un câștig important sau că vor deprinde dedesubturile acestei industrii, însă dezvoltarea unei strategii de succes la pariuri sportive reprezintă o adevărată provocare.

Există zeci de site-uri de ponturi la pariuri sportive, care furnizează analize și predicții, care mai de care mai interesante. Rubrici în genul „Biletul zilei” „Pontul zilei” sau „Cota 2” pot fi găsite inclusiv pe site-urile de știri sportive, întrucât interesul românilor vizavi de ponturi este imens. Totuși, cele mai bune pronosticuri sunt acelea pe care le stabilește pariorul în urma unei analize atente.

Alegerea campionatelor, a meciurilor și a tipurilor de pariuri contează enorm. Pariorii trebuie să-și aleagă câteva competiții și echipe pe care să le monitorizeze îndeaproape, pentru a putea profita la maxim de valoarea ascunsă în anumite cote. În ceea ce privește opțiunile de pariere, și aici există câteva variante pe care mizează mulți dintre pariorii profesioniști. Iată câteva exemple de pariuri din care se câștigă ușor:

  • Echipa X marchează – Acest pronostic este mult mai ușor de nimeric decât clasicul 1X2. Desigur, nici cota nu este prea grozavă, însă dacă selectezi meciurile cu atenție, te poți bucura de șiruri mai lungi de victorii.
  • Gol marcat în repriza secundă – Statisticile ne indică faptul că aproximativ 60% dintre goluri sunt înscrise în repriza secundă. Asta înseamnă că, din start, avem un bun punct de plecare. Totuși, este nevoie să analizăm cu atenție cifrele echipelor care urmează să se confrunte, pentru că există numeroase particularități la acest capitol, iar cheia este ca noi să le descoperim.
  • Șansă dublă și Total goluri – Aici este despre un pariu combinat, care poate exista în oferta unei case de pariuri online sau poate fi realizat manual de către parior cu opțiunea „Bet builder”. Despre ce este vorba? Ca exemplu, pronosticul X2 și Sub 4.5 goluri are o cotă mult mia mare decât oricare dintre aceste două predicții luate individual, ceea ce poate face ca aproape orice meci să devină interesant.
  • Nici un pariu pe egal – Acest pariu poate fi extrem de folositor pentru amatorii de bilete cu mai multe selecții, întrucât le permite acestora mai mulți pași greșiți. Totodată, dacă este combinat într-un sistem, se pot realiza foarte multe combinații câștigătoare, chiar dacă în final, cota totală va fi ceva mai mică. De asemenea, este indicat pentru a fi folosit și în cazul pariurilor individuale care au mize consistente.
  • Handicap Asiatic +1.0 – Acest pariu te ajută să eviți pierderile la limită. Spre exemplu, dacă joci Handicap Asiatic +1.0 pe Poli Iași, în meciul contra celor de la Dinamo, vei câștiga pariul dacă gazdele câștigă sau meciul se încheie la egalitate, însă dacă oaspeții se impun la fix un gol diferență, vei primi miza înapoi.

Mare atenție însă, pentru că utilizarea acestor tipuri de pariuri nu te vor transforma într-un câștigător peste noapte. Specialiștii ne învață că pentru a avea succes la pariuri este nevoie de disciplină, perseverență, inteligență și de multă, multă răbdare. Nu există strategie de succes la pariuri sportive fără un excelent management al mizelor, cum nu există nici un parior care să nu aibă perioade proaste, în care iese pe minus.

Pariurile sportive trebuie gândite pe termen lung, iar experții ne învață că rezultatele zilei, fie ele bune sau rele, nu trebuie să ne afecteze. Detașarea față de emoția momentului este esențială, însă asta nu trebuie să se transforme în neglijarea procesului de analizare al meciurilor de fotbal. Dimpotrivă, este recomandat ca fiecare parior să-și dezvolte propria strategie, să o monitorizeze, să facă regulat analize pe istoricul recent și să ajusteze mereu punctele slabe.

Esențialul este să nu pariezi niciodată mai mult decât îți permiți să pierzi și să tratezi jocurile de noroc ca pe o distracție și nimic mai mult!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri