Chirica nu vrea dezbatere „Să se uite ieşenii la noi ca la circ şi să mănânce seminţe“?

vineri, 04 septembrie 2020, 01:57
1 MIN
 Chirica nu vrea dezbatere „Să se uite ieşenii la noi ca la circ şi să mănânce seminţe“?

În ultimii 12 ani, la Iaşi nu au mai existat confruntări electorale între principalii candidaţi la funcţia de primar.

Primarul Mihai Chirica nu va participa la dezbateri electorale alături de contracandidaţii săi. În ultimii 12 ani, la Iaşi, nu au mai existat confruntări electorale între principalii candidaţi la funcţia de primar.

„Eu nu mă sperii de o confruntare, de o dezbatere, de o luptă pe idei (…) Cine îmi garantează că nu mă duc acolo ca la circ? În care, de cum ai intrat, încep ţipătul şi urletul. Aşa, prefer să transmit ieşenilor un mesaj liber, civilizat; ei să mă judece, pe mine nu mă judecă contracandidaţii mei cum nu-i judec nici eu pe ei”, a declarat ieri primarul Chirica, întrebat pe această temă.

Edilul şef al Iaşului a dat ca exemplu unele dezbateri televizate care au avut loc deja între contracandidaţii de-ai săi la funcţia de primar şi a susţinut că, pe o de parte, a existat un „limbaj decent”, în timp ce celălalt contracandidat a dat dovadă de „isterie”.

„O isterie aproape nativă din care nu înţelegi nimic; noi ne întâlnim acolo să ne certăm în faţa ieşenilor? Să se uite la noi ca la circul Globus şi să mănânce seminţe?”, a adăugat Mihai Chirica, fără să nominalize contracandidatul la care a făcut referire.

Comentarii