Cifrele jalaniei de la Iaşi

vineri, 07 decembrie 2018, 02:50
2 MIN
 Cifrele jalaniei de la Iaşi

Ca să avem o bază solidă de discuţie pe astăzi, la fierbintele subiect al posibilelor dezertări din filiala locală a partidoiului, am zis să vă punem alături şi graficele cu datele ultimului sondaj serios care s-a scurs în presă, cel al IMAS, pentru cunoscători. 

Ce doare cel mai tare: PSD începe să încaseze bolovanii lui Dragnea, ajungând sub 25%, într-un moment în care, la jumate de mandat, studiile sociologice şi statistice zic că trebuie să fii la un soi de maximum.

Revenind la Iaşi, iată ce dezastru înseamnă acest procent: doar un senator (din 3 acum) şi 3 deputaţi (din 6 în 2016)! Ce vă spuneam noi: că va fi jale… Să vedeţi până la alegeri!

Cine-s primii care dau bir cu fugiţii din filială

Scurt pe doi şi despre ce se bârfeşte prin filiala ieşeană referitor la primii care şi-ar face valiza, pentru zări mai promiţătoare, cum ar fi partidul lui Ponta. Cum ştiţi, de-putatul ales la Iaşi Bănicioiu a trecut deja acolo. Gurile rele zic însă că pregătiţi, dar deocamdată cu valiza ascunsă după uşă, ar mai fi un sinator (om cu ştaif, de vniversitate) şi un june, ba chiar foarte june dipotat. Asta, aşa, la prima strigare. Că doar nu vreţi să spuneţi careva că petru restul madamelor sau madamilor de acolo bagă cineva mâna în foc mai mult decât până la buricele degetelor? Sau, hai, până la prima falangă. Noi, nu.

Temeţi-vă fraţilor de ei!

Da, fraţilor, e cazul să ne temem de-acuma de ce ar fi în stare Dragnea şi trupa lui de penali, care până ieri nu erau siguri de majoritate, dar acum s-a rezolvat. De ce spunem asta? Nu ştim dacă aţi aflat, dar în Senat, cu sprijin de la PSD (un sprijin cică negociat îndelung de Dragnea cu cel vizat) s-a votat ca cererea DNA de a-l putea urmări penal pe Tăriceanu să nu fie votată anul acesta, ci la anul. Dar anul viitor fapta, de luare de mită 800.000 euro, se prescrie. Ei, vedeţi cum se face?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

 

 

Comentarii