Advertorial

Cum gasesti, in Romania, cel mai bun furnizor de masini de ambalat? Sfaturile producatorilor (P)

marți, 24 mai 2022, 11:44
3 MIN
 Cum gasesti, in Romania, cel mai bun furnizor de masini de ambalat? Sfaturile producatorilor (P)
Nu trebuie sa calatoresti in afara granitelor pentru a cumpara masini de ambalat de ultima generatie. Sunt disponibile si in Romania, prin intermediul furnizorilor de echipamente pentru linii de productie, care iti asigura si suport in alegerea celor mai bune utilaje, in functie de scopurile tale.
Alegerea si exploatarea acestor masini nu a fost nicicand mai usoara, insa trebuie sa fii extrem de atent atunci cand alegi furnizorul cu care vei colabora. Pune in aplicare sfaturile celor ce au ales deja un furnizor de incredere in domeniu masini de ambalat!
 
1. Experienta este un criteriu ce nu poate trece neobservat. Cauta furnizori cu experienta.
Daca vrei sa te bucuri de cele mai noi echipamente, la cele mai bune preturi, sa iti optimizezi costurile, sa scoti randamente si profituri mari, atunci colaborarea cu un furnizor de masini de ambalat experiementat este indispensabila. Din fericire, ai de unde alege! Vei gasi companii cu peste 20 de ani de experienta pe piata, care vin in intampinarea ta cu oferte atractive si variate, consultanta si asistenta tehnica. Profita de acest avantaj si fa o selectie obiectiva, din start, a firmelor cu care ai fi dispus sa colaborezi in mod real. 
 
2. Varietatea echipamentelor e deosebit de importanta. Studiaz-o, cu atentie, si fara graba.
Chiar daca, in acest moment, cauti pe piata o singura tipologie de masina de ambalat, asigura-te ca oferta furnizorului este cu mult mai vasta de atat. Poti avea surpriza placuta ca furnizorul sa iti recomande un alt model de masina de ambalat, mult mai productiv pentru tine, sau componente aditionale prin care sa iti poti eficientiza intreg lantul de productie si logistic. Mai mult, pe viitor, poti accesa discounturi si oferte atractive pentru noi achizitii, colaborand cu acelasi furnizor, pentru alte echipamente. De ce sa nu profiti?
 
3. Consultanta in alegerea echipamentului este un avantaj real. Asigura-te ca il vei obtine si tu. 
Un furnizor cu o experienta de peste un sfert de secol iti va putea oferi detalii din culise, pe care tu nu ai cum sa le cunosti. Consultanta in alegerea echipamentului de ambalare este un avantaj extrem de important, care te va ajuta sa gasesti cele mai bune solutii, personalizate la nevoile tale. Asigura-te ca vei comunica furnizorului detalii despre obiectivele de productie, spatiul de care dispui, nevoile de ambalare, bugetul disponibil, precizia dorita, viteza de ambalare etc, pentru a obtine o recomandare 100% realista.
 
4. Asistenta tehnica in montaj sau mentenanta post-garantie trebuie sa fie pe lista ta
Atunci cand vrei sa cumperi o masina de ambalat, la fel ca in multe alte situatii, ai in vedere doar produsul in sine, modalitatea de achizitie (ex: prin metode flexibile de plata), timpul de transport si suma finala de achitat. Exista, insa, si anumite servicii aditionale de care ar trebui sa tii cont si sa le incluzi in oferta. Un bun exemplu in acest sens este serviciul de asistenta tehnica in montaj sau mentenanta post-garantie.  Asigura-te ca, indiferent de unde cumperi, vei beneficia de expertiza specialistilor din domeniu, la nevoie.
 
Promo-Pack.ro tine pasul cu nevoile tale: cumpara masini de ambalat de la cel mai bun furnizor
 
Cu mai bine de 25 de ani de experienta in acest domeniu, Promo-Pack.ro vine in intampinarea ta cu o oferta vasta de masini de ambalat (atat pentru ambalarea primara, cat si pentru ambalarea secundara), cu oferte atractive, negociate cu producatorii de echipamente, cu garantie si servicii de asistenta tehnica. In plus, beneficiezi de consultanta la achizitie, pentru identificarea utilajelor 100%  potrivite nevoilor tale.

Comentarii