Cum se vor desfăşura orele în ultima săptămână de şcoală. Decizii de ultimă oră!

marți, 08 iunie 2021, 08:14
1 MIN
 Cum se vor desfăşura orele în ultima săptămână de şcoală. Decizii de ultimă oră!

Şcolile sunt cele care vor decide dacă în ultima săptămână de cursuri, care se suprapune cu Evaluarea Naţională, orele se se vor desfăşura cu prezenţă fizică sau în sistem online.

„Consiliile de Administraţie, conducerile şcolilor, au obligaţia de a lua cele mai bune decizii pentru a reuşi să îmbine ambele cerinţe în funcţie de specificul şcolii. Centrul de examen nu e obligatoriu să acopere întreaga şcoală, există şcoli care se pot organiza să facă şi ore cu prezenţă fizică", a declarat, luni seară la TVR, ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu.

Ministrul Educaţiei a mai spus că rezultatele au fost îmbucurătoare la simularea de la Evaluarea Naţională: două treimi dintre elevi, adică peste 65%, au reuşit să promoveze. "Este, în mod paradoxal, cel mai bun rezultat din ultimii şase ani. Asta îmi dă încredere că elevii vor fi pregătiţi pentru examenul de Evaluare Naţională de anul acesta, în pofida tuturor dificultăţilor pe care le-au întâmpinat”. Ministrul a spus că îşi doreşte, evident, ca rezultatele să fie cele mai bune din ultimii şase ani şi la Evaluarea Naţională.

Cititi materialul integral pe hotnews.ro

 

 

Comentarii