anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 04.12.2022

Din cauza fricii marelui bărbat politic Dragnea, locul adunării şefilor din partidoi la Iaşi va fi ţinut secret până în ultima zi

GALERIE
puls
 • puls
- +

Sosirea lui Dragnea la Iaşi poimâine (sosire care, oricum - dar asta rămâne între noi -, nu e prea sigură, marele şi puternicul lider cică având o frică îngrozitoare de asociaţiile pro-autostradă) va fi, zice-se, o vizită ultrasecretă, stimaţi telespectatori şi, mai ales, membri de partidoi. Din cauza asta, prin partidoiul ieşean se zvoneşte că ar putea fi trimis în locul lui Dragnea panarama de Codrin Chelbosul, spre bucuria aripii lui Castanciu jr., cu care e amic încă de pe vremea Peremeului. 

În fine, revenind la Dragnea, cică nimeni nu ştie în acest moment, în afară se pare de Măricel, unde va avea loc marea conferinţă judeţeană pentru alegerea noii conduceri a partidoiului ieşean. Unii zic chiar că inclusiv primarii şi toţi participanţii la eveniment ar putea fi anunţaţi despre locul chestiunii cu numai câteva ore înainte, ca să nu aibă timp cei ce pregătesc ouăle pentru aruncat să se regrupeze eficient. Băbăeţ, nu mai bine luaţi otobuzelealea frumoase, noi, şi cu geamuri vopsite de la Bulăul din Copou, băgaţi tot boborul pesedist acolo, şi gata, rezolvat beleaua? Că, vorba aia, numai bine unii se mai obişnuiesc cu trocariciul ăla...

PS: Să nu lăsăm însă un aspect nelămurit: de ce ar ţine totuşi marele bărbat politic al partidoiului şi al ţării, în aceste condiţii vitrege, să vină la Iaşi cu orice preţ? Ehehe, păi este foarte important ca, la ungerea unei noi echipe de conducere a filialei pentru patru ani, conducere cu acte-n regulă şi cu vot, nu interimară, numită din pix, să fii aicea ca să-ţi fidelizezi oamenii, nu-I aşa? Ei bine, iaca la tentaţia asta Dragnea nu poate rezista. Plus că, zice-se, ar mai fi niscai calcule privind viitorul lui politic. Dar, despre asta, om mai vorbi când se apropie venirea lui la Iaşi. O să vedeţi şi de ce...

Una scurtă cu nenea Laika de la Derecţiunea Şuşălelor

Apropo de peremoii din partidoiul ieşean, haideţi să vă mai spunem una haioasă pe azi, despre nenea Laika de la derecţiunea şuşălilor, ăla cu chiria măsluită. Cică pentru a-şi face mendrele în linişte, nenea Laika a tot angajat în ultimii ani acolo la căldurica instituţiunii, pe bani generoşi, tot felul de gazetari de ici de colo sau de neveste ale lor, ca să-şi asigure liniştea în jurul şmenurilor lui. Nene Laika, nea cuţu-cuţu olecuţă aicea: tura asta n-ai socotit-o bine. Altcineva cântă în presa asta din târg, nu ăia de pripas!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Râde ciob de oală spartă

Nicolae GRECU

Râde ciob de oală spartă

Înfrângerea Germaniei în faţa Japoniei a fost un accident, cea a Spaniei în faţa aceluiaşi adversar este dubioasă.

opinii

Gh. Ivănescu. O poveste de iubire de odinioară (III)

Eugen MUNTEANU

Gh. Ivănescu. O poveste de iubire de odinioară (III)

Din ce în ce mai neliniștit, tânărul învățat în devenire Gh. Ivănescu formulează către fata de care se îndrăgostise, o serie de misive pe care se pare că nu a avut curajul să le expedieze.

China şi „stabilitatea socială”

Alexandru CĂLINESCU

China şi „stabilitatea socială”

China are o frumoasă tradiţie: în timpul aşa-zisei „revoluţii culturale”, fotografiile „duşmanilor poporului” erau lipite pe toţi pereţii şi pe toate gardurile. Regimul a reuşit să insufle teama de decădere socială, eficient şi pervers mijloc de coerciţie. Aşa stând lucrurile, orice mişcare de protest împotriva dictaturii partinice este un act de mare curaj.

George „Gogu” Constantinescu (2)

Neculai SEGHEDIN

George „Gogu” Constantinescu (2)

Integrala invenţiilor lui George Constantinescu a fost scrisă la Cluj, editată şi tipărită la Iaşi şi donată Muzeului Politehnicii din Bucureşti. Asta şi pentru ca legătura între cele trei oraşe să fie şi alta decât cea din butada conform căreia legile se gândesc la Cluj, se scriu la Bucureşti şi se aplică la Iaşi.

pulspulspuls

Încă o poză care face cât o mie de cuvinte, de astă dată de la USR Iaşi

Încă o poză care face cât o mie de cuvinte, de astă dată de la USR Iaşi

Iată o poză care face cât o mie de cuvinte, stimaţi telespecatori şi veţi vedea imediat de ce. Avem aici o desfăşurare de forţe a echipei USR cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale, prilej după cum ştim de defilare pentru public cu armată, avioane şi tromboane, dar, în acelaşi timp, este şi un prilej pentru partide ca să-şi arate muşchii. 

Caricatura zilei

Motorul Iubi

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.