Monalisa, un travestit din Iași, a murit în direct pe Facebook, în văzul fanilor ei

luni, 26 decembrie 2022, 09:39
1 MIN
 Monalisa, un  travestit din Iași, a murit în direct pe Facebook, în văzul fanilor ei

Monalisa, un travestit din Iași foarte cunoscut în mediul online, a murit în fața fanilor ei de Crăciun. În timp ce făcea LIVE, ea a adormit, iar pisica a dat peste o lumânare care a căzut peste niște haine. Fumul rezultat a intoxicat-o mortal pe Monalisa.

Prietenii Monalisei care se aflau în fața calculatoarelor au observat în direct cum moare Monalisa și au anunțat poliția.

"În dimineața zilei de 25 decembrie a.c., politia a fost sesizata prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat din muncipiul Iași ar fi luat foc în timp ce doarme, acest lucru fiind observat de apelant pe o rețea de socializare. În urma verificărilor efectuate polițistii au identificat apartamentul in care locuia persoana în cauză, în care s-a pătruns cu ajutorul unui echipaj  ISU Iași, în interior fiind găsit cadavrul unui bărbat. Nu a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului.In cauză s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului", au precizat reprezentanții IPJ Iași.

 

Comentarii