Narcis Bădic s-a rupt

sâmbătă, 06 mai 2017, 01:44
2 MIN
 Narcis Bădic s-a rupt

 

Fotbalistul CSM Politehnica are şanse minime de a mai evolua în acest sezon, în timp ce Frăsinescu nu s-a antrenat joi şi vineri
 
 
CSM Politehnica Iaşi a organizat ieri o conferinţă de presă la care au participat antrenorul princial al echipei, Eugen Neagoe şi fotbalistul Alexandru Răuţă. Tehnicianul a anunţat că fotbalistul Narcis Bădic a suferit o accidentare care-l va scoate din circuit o perioadă mai lungă. “Bădic a făcut un examen RMN. Are o leziune musculară, va lipsi mai mult timp” a spus tehnicianul, care s-a referit şi la starea lui Frăsinescu, jucător despre care v-am informat în numărul de ieri că are probleme de natură medicală: “Cosmin nu a s-a antrenat nici joi, nici vineri. A suferit o entorsă la un antrenament. Sper să se refacă până la ora meciului cu Pandurii, de luni”.
Despre partida cu gorjenii, Neagoe a spus că “nu avem altă variantă decât victoria. Suntem pe primul loc în play-out, avem nouă meciuri fără înfrângere, al zecelea vrem să fie victorie. Pandurii au încurcat mai multe echipe, vor mai încurca în continuare, nu-s resemnaţi, au şanse de a rămâne în Liga I. Îmi pare rău de situaţia în care au ajuns, am petrecut doi ani şi jumătate frumoşi acolo, însă eu mă gândesc acum doar la cum să câştigăm”. Şeful băncii tehnice ieşene s-a arătat încrezător şi că perioada de secetă de goluri marcate va fi întreruptă: “Nu am înscris de trei meciuri, deşi am avut multe ocazii. Sunt convins că vom întrerupe această serie în partida de luni şi vom marca goluri, nu unul singur”.
Optimist în privinţa rezultatului disputei cu Pandurii s-a arătat şi Alexandru Răuţă. “Ne aşteaptă un meci greu. Pandurii este într-o situaţie dificilă, sigur îşi va vinde scump pielea. Noi, însă, trebuie să ne facem jocul nostru de acasă ofensiv şi bun şi să câştigăm. Am avut probleme cu echipele din subsol, nu am trecut de ASA şi Concordia, însă acest lucru sper că se va încheia luni”.
Venit în iarnă de la Pandurii, Răuţă spune că mai are şi acum bani de luat de la fosta sa echipă: “Am avut o perioadă frumoasă la Pandurii, păcat că am plecat de acolo cu un gust amar. M-am înscris la masa credală pentru a-mi lua banii de la Pandurii. Sper ca echipa să nu intre în faliment, pentru a-mi recupera restanţele. Mai ţin legătura cu foştii colegi, ştiu că acum Pandurii oferă salarii de până în 1 000 de euro pe lună”.  
Partida dintre CSM Poli şi Pandurii, de luni, va începe la ora 18:00. 
 
 

    

Comentarii