O nouă rocadă la USAMV: pleacă acasă jumătate dintre studenţi care vor învăţa online
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

O nouă rocadă la USAMV: pleacă acasă jumătate dintre studenţi care vor învăţa online

GALERIE
studenti usamv iasi
  • studenti usamv iasi
- +

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ din Iaşi (USAMV) se pregăteşte pentru o nouă operaţiune de „rocadă“ a studenţilor.

Astfel, în zilele următoare vor fi primiţi în campus studenţii care până acum au efectuat în acest semestru toate activităţile exclusiv on-line. Este vorba despre cei din anii II şi III de la Facultăţile de Agricultură, Horticultură şi Zootehnie şi anii II, IV şi V de la Facultatea de Medicină Veterinară, care vor desfăşura toate activităţile faţă în faţă. Toţi studenţii USAMV din ultimii ani de studiu vor continua activităţile on-site, trei săptămâni, până la finalizarea cursurilor. Studenţii USAMV Iaşi, care au fost prezenţi în campus de la începutul semestrului al doilea, se vor decaza, termenul fiind stabilit pentru data de astăzi, 1 aprilie.

„Joi, până la ora 16.00, studenţii din seria întâi vor elibera camerele de cămin pentru ca Departamentul Administrativ să poată realiza toate operaţiunile de dezinfecţie şi igienizare, măsuri impuse cu stricteţe în această perioadă. După această etapă, urmează cazarea studenţilor din seria a doua, pe 3 şi 4 aprilie, cu respectarea tuturor normelor de distanţare fizică, igienă şi obligativitatea purtării măştilor“, a precizat prof.dr. Vasile Stoleru, prorector cu activităţile sociale.

Cititi si: Vin produs de studenți la USAMV Iași: de la ”bobiță” (materia primă) până la etichetă

Cazarea studenţilor va avea loc în intervalul orar 08.00-18.00 şi va fi organizată cu ajutorul Ligii Studenţilor Agronomi şi Veterinari. La jumătatea lunii februarie 2021 în căminele USAMV Iaşi s-au cazat doar studenţii din anii I şi IV de la Facultăţile de Agricultură, Horticultură şi Zootehnie şi anii I, III şi VI Medicină Veterinară. Studenţii care în primele şapte săptămâni au desfăşurat activităţi didactice doar on-line, se vor caza şi vor începe activitatea didactică (laboratoare/seminarii) faţă în faţă, de luni, 5 aprilie 2021.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Cosmin PAȘCA

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Rămâne de văzut dacă demiterea lui Voiculescu, întâmplător chiar după anunţata depolitizare a CAS-urilor, va aduce o binemeritată linişte în societate (că în „sistem” cu siguranţă va aduce). În toate cazurile, patima cu care opinia publică s-a raportat la mandatul lui VV, tangentă cu metafizica, ar merita nişte studii sociologice sănătoase.

Filmuletul zilei

opinii

K1 didactic

Codrin Liviu CUȚITARU

K1 didactic

„Ai căpătat contuziile la un meci!” „Oh, nu!” a răspuns Noe. „Nu sunt în faza meciurilor. Învăţ. Aveam însă de predat, la anul I B, portretul lui Ştefan cel Mare, făcut de Grigore Ureche. Am vrut să-i dau culoare marţială, chiar dacă nu lupt încă în ring. Am cerut un voluntar pentru rolul domnitorului. Am precizat că eu voi fi un boier inocent. S-a oferit Mişa Ovinuţ, băietanul creţ din Vaslui. M-a rupt, frate, nu altceva! A interpretat, cred, sintagma degrabă vărsătoriu de sânge nevinovat extrem de literal.”

Datoria publică în contextul crizelor

Alin ANDRIEȘ

Datoria publică în contextul crizelor

Datoria publică a crescut considerabil în ultimele decenii în majoritatea economiilor şi această tendinţă a fost amplificată de actuala criză de sănătate.

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

George ŢURCĂNAŞU

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

Politicienii Bucureştiului ar trebui să ţină seama de faptul că în faţa lor se află acum o mulţime pentru care discursul reţinut şi pedant nu mai e o opţiune! Aceiaşi politicieni ai centrului ar mai trebui să ţină seama şi de faptul că viteza cu care se propagă ideile regionaliste şi se revizuiesc convingerile personale ale trăitorilor din regiune noastră accelerează. Cu alte cuvinte, dragi politicieni de la centru, regionalismul în Moldova nu (mai) e o fandoseală, aşa cum mulţi dintre voi aţi sperat să fie. Culmea e că şi voi aţi pus umărul la această accelerare, prin preluarea ideilor vehiculate de unii membri ai MDM, IpA8 sau MVA în campaniile electorale mai recente.

pulspulspuls

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Pentru că, iată, de vreo două zile încoace tot auzim cum se fac şi se desfac scenarii care mai de care despre ce se va întâmpla la vârful filialei liberale de la Iaşi în perioada următoare, am zis că e cazul să vă spunem şi noi ce-am auzit pe ici pe colo. 

Caricatura zilei

Abrogare ordin

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.