Pe 25 februarie va fi organizată „Ziua Socială pentru Studenţi”

miercuri, 15 februarie 2023, 02:50
1 MIN
 Pe 25 februarie va fi organizată „Ziua Socială pentru Studenţi”

Episcopia Romano-Catolică din Iaşi alături de Institutul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Iosif” din Iaşi vor organiza sâmbătă, 25 februarie, cea de-a XI-a ediţie a Zilei Sociale pentru Studenţi. Manifestarea este organizată şi în acest an de cele două instituţii, alături de Asociaţia Studenţilor Catolici din Iaşi şi Facultatea de Teologie Romano-Catolică de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (UAIC).

Titulatura sub care se desfăşoară anul acesta manifestările este „Fericiţi făcătorii de pace”, iar ziua se anunţă una încărcată. Programul vizează manifestări de la prima oră a dimineţii, moderate de către conf.dr. Fabian Doboş, de la Facultatea de Teologie Romano-Catolică, şi include o conferinţă susţinută de pr. Alois Bulai, de la Institutul „Sfântul Sava”.

Înaintea prânzului, conf.dr. Gheorghe Ilie Fârte, de la Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice a UAIC, va vorbi despre „O pedagogie a făcătorului de pace”.

Partea a doua a zilei mai cuprinde o conferinţă despre „Soldaţii şi pacea. Conceptul conducerii interioare”, susţinută de lect.dr. Lucian Farcaş, de la facultatea de profil.

După amiază urmează un workshop despre pacea în inimă, familie şi în lume, fiind urmat pe seară de un program cultural-artistic. Nu va fi percepută o taxă de înscriere, dar participarea se face în urma completării unui formular online. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii