Preot proxenet reținut la Bacău. A traficat 25 de tinere

sâmbătă, 31 iulie 2021, 13:37
1 MIN
 Preot proxenet reținut la Bacău. A traficat 25 de tinere

Un caz de proxenetism mai puțin obișnuit a fost rezolvat de Poliția Municipiului Bacău. Aceasta a reținut pentru 24 de ore 6 proxeneți – 5 bărbați și o femeie – care au înlesnit practicarea prostituției în cazul a 25 fete, în 11 locuri din Bacău. Inedit este că, printre „pești”, se află și un preot, iar clienții erau racolați pe siteul Publi24.ro.

Potrivit informațiilor Ziarului de Bacău, polițiștii au efectuat, joi, 8 percheziții, fiind capturate mari sume de bani și două arme de foc.

Printre cei șase proxeneți reținuți de polițiștii de Poliția Municipiului Bacău se află și un preot. Acesta este din Bacău, însă slujește la o parohie din altă localitate. El punea la dispoziție apartamente, în regim hotelier, unde se practica prostituția. Sute de băcăuani au apelat la serviciile prostituatelor.

În ultimii 5 ani, Poliția Municipiului Bacău a reținut sute de persoane care au încălcat legea, în special din rândul interlopilor – camătari, recuperatori, șantajiști, persoane care au tulburat ordinea și liniștea publică, dar și hoți și tâlhari. În prezent, în Bacău nu se semnalează prezența unor grupări infracționale, ca în județele apropiate, Neamț, Iași, dar și mai îndepărtate, cum sunt Constanța, Craiova, Ilfov etc.

Comentarii