Vreți să fiți Moș Crăciun pentru un copil? Sunt 3.000 pe lista părintelui Damaschin!

luni, 05 noiembrie 2018, 22:05
3 MIN
 Vreți să fiți Moș Crăciun pentru un copil? Sunt 3.000 pe lista părintelui Damaschin!

3.000 de băieței și fetițe din județul Iași, toți buni, harnici și frumoși, îl așteaptă pe Moș Crăciun. Părintele Dan Damaschin a întocmit lista pe care i-o va trimite Moșului pentru a pregăti darurile. În sacul lui trebuie să încapă pentru fiecare "gecuțe, pantaloni și ghetuțe, de-ale gurii, de-ale frumuseții și curățeniei".

REGULAMENTUL DONATORILOR:

1. Alegeți unul sau mai mulți copii din lista atașată;

2. Comunicați alegerea făcută, în privat, pe messenger, telefon, mail sau la rubrica comentarii de pe pagina de Facebook a lui Dan Damaschin;

3. Aveți trei posibilități pentru a ajuta copilașii:

A) Trimiteți în conturile Asociației Glasul Vieții, atașate la sfârșitul postării, prin paypall pr.dandamaschin@yahoo.com, prin Western Union, Moneygram sau RIA (cu preluare Smith and Smith – Costache Negri) – Spinu Loredana, Tarnita Adrian Iulian sau Damaschin Ana sau orice altă modalitate de transfer, ori direct la cutia milei, suma necesară împlinirii visului unui copil – 205 lei (aproximativ) sau 50 de euro, dolari, lire.

B) Pregătiți un pachet cu geaca și ghetele noi (pot fi și purtate dar să fie de cea mai bună calitate), iar dacă mai doriți să adăugați ceva pe lângă, nu se vor supăra și le trimiteți pe adresa: Iași, str. Cuza-Vodă nr. 34 la Biserica Maternității Cuza-Vodă (scrieți pe colet numele copilului ales, precum și codul de referință, pentru a fi mai ușor de gestionat, dar nu uitați și de telefonul dumneavoastră pentru confirmare); cei 50 lei pentru alimente și igienă nu sunt obligatorii, dar necesari. Alegeți pentru aceasta operațiune copii cu codul CR, spre o mai ușoară administrare.

C) În cazul în care nu vă încadrați în ,,Top cei mai bogați oameni de pe planetă”, faceți un rezumat la ceea ce am scris până acum și trimiteți un pachet cu ceea ce considerați dumneavoastră de cuviință; un copil din multele mii care ne bat de obicei la ușă, se va bucura de darul de suflet.

LISTĂ COPII

Regulamentul Proiectului:

1. Fiecare Înger Păzitor ar trebui să aleagă repejor un copil și, la fel de repede, să trimită banii. Până când? N-ați trimis deja???

2. Vor fi comandate în cel mai scurt timp 3.000 de geci, 3.000 de pantaloni și șosete și, bineînțeles, 3.000 de perechi de ghete de piele, de foarte bună calitate, la cel mai mic preț de pe piață.

3. Vor fi comandate, mai spre Crăciun, 3.000 de pachete cu alimente proaspete, articole de igienă și de curățenie pentru copii.

4. Ar fi minunat ca până pe 10 Decembrie să reușim să umplem magazia cu cele 3.000 de traistuțe cu geacă, pantaloni, ciorăpei și ghete, având inscripționat numele copilului ajutat.

Urmăriți pagina de Facebook a părintelui Dan Damaschin!

Comentarii