13 locuri pentru internship, plătite fiecare cu 350 lei lunar, la Universitatea Tehnică

vineri, 13 ianuarie 2017, 19:37
2 MIN
 13 locuri pentru internship, plătite fiecare cu 350 lei lunar, la Universitatea Tehnică

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ din Iaşi (TUIASI) a scos la concurs 13 locuri pentru internship plătit pentru semestru al II-lea. Astfel, cei 13 studenţi care vor fi aleşi în urma unui interviu şi a unui concurs de dosare, vor beneficia lunar de suma de 350 de lei, bani care se pot cumula cu bursa de studiu sau bursa socială dacă este cazul.

 Programul, care se va desfăşura în perioada 20 februarie – 28 mai 2017, fără perioada de sesiune, presupune implicarea în elaborarea de materiale promoţionale, studenţii se vor implica în organizarea de vizite ale delegaţiilor străine sau vor colabora cu echipa care se ocupă de sistemul informaţional de colaborare a universităţii cu studenţii. De asemenea, printre atribuţiile celor 13 studenţi aleşi pentru internship se numără şi activităţile de întreţinere a site-ului universităţii sau a paginii de Facebook, dar vor avea ocazia să se implice şi în organizarea de festivaluri, conferinţe sau târguri. Activităţile vor fi însă specifice fiecărui prorectorat la care studenţii vor fi repartizaţi.

Astfel, cei 13 vor putea ajunge fie la Prorectoratul de Informatizare, unde sunt 6 locuri, la Prorectoratul Servicii Studenţeşti, la Prorectoratul Relaţii Internaţionale sau la Prorectoratul Cercetare, Dezvoltare şi Inovare, fiecare cu câte 2 locuri, fie la Consiliul pentru Studiile Universitare de Doctorat, unde este un singur loc. Studenţii vor trebui să lucreze 20 de ore pe săptămână, dintre care opt la rectorat şi 12 ore vor putea fi desfăşurate în mediul virtual. Cei interesaţi de acest stagiu de practică îşi pot depune dosarele la Prorectoratul de Relaţii Internaţionale din Corpul T, la parter, camera B01, în intervalul 16 ianuarie – 14 februarie 2017. La sfârşitul stagiului vei primi un certificat din partea universităţii, care să ateste activitatea desfăşurată.

Comentarii