Alcool şi sex într-un parc de joacă din Nicolina

vineri, 16 august 2013, 01:50
2 MIN
 Alcool şi sex într-un parc de joacă din Nicolina

Un grup de tineri care deranjează locatarii unor blocuri aflate pe strada Sălciilor din cartierul Nicolina a intrat în atenţia poliţiştilor după ce mai mulţi ieşeni au depus plângere la poliţie împotriva lor. Locatarii s-au plâns că, în fiecare noapte, grupul de tineri urlă şi consumă alcool, iar din această cauză nu pot dormi.

Unul dintre localnici a precizat că poliţia nu a întreprins nimic pentru a opri manifestările tinerilor care şi-au creat un obicei în a se aduna seara în locul respectiv. „Sunt o locatară din cartierul Nicolina, strada Sălciilor, numărul 14, bloc 828. Vreau să vă spun că în spatele blocului mai sus menţionat se adună în fiecare seară un grup de tineri care perturbă liniştea tuturor persoanelor din zonă. Urlă, ţipă, trântesc balansoarele din parc, consumă alcool din abundenţă după ora 24, iar în ultima vreme se aud sunete specifice tinerilor în călduri. Cu siguranţă se întreţin şi relaţii sexuale în parc“, se plânge ieşanca.

Ea a mai spus că a atras atenţia despre acest fapt unui echipaj de la Poliţia Comunitară care trecea prin zonă, dar agenţii au luat-o în râs. „M-am adresat unui echipaj de la Poliţia Comunitară care se afla în zona semaforului din zonă, iar aceştia mi-au replicat: «Mamaie, pune mâna şi fă o sesizare!». Poate într-o zi mă trezesc cu o sticlă în cap. Vă rog să faceţi ceva în acest sens, nu ne mai putem odihni din cauza acestor huligani“, a adăugat ieşeanca. Ea a mai arătat că nu a văzut poliţişti prin zonă.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) au replicat că zona este patrulată de echipaje cu agenţi. „Avem echipe de poliţişti care patrulează zona în permanenţă. În următoarele zile, zona respectivă va fi monitorizată. În cazul în care persoana respectivă se simte în vreun fel ameninţată de aceşti tineri, o rugăm să sune la numărul 112 şi poliţia va sosi imediat la faţa locului“, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Comentarii