Basarabeanul mort la Tomeşti în accident făcea contrabandă cu ţigări

joi, 15 octombrie 2015, 01:56
2 MIN
 Basarabeanul mort la Tomeşti în accident făcea contrabandă cu ţigări

În maşina Mazda care a derapat şi s-a izbit de un copac s-au găsit 230 de pachete de ţigări neaccizate de statul român.

Poliţiştii ieşeni au găsit în maşina tânărului decedat în accidentul de luni seara de la Tomeşti zeci de pachete cu ţigări de contrabandă. Poliţiştii de la Rutieră au găsit, mai exact, 230 de pa­chete cu ţigări în autoturismul făcut zob în urma accidentului, cel mai probabil, bunurile accizabile fiind cumpărate din Republica Moldova pentru a fi comercializate în România. Maşina intrase în ţară pe la Albiţa şi se îndrepta către Iaşi. În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru contrabandă.

Alexandru Marievschi, în vârstă de 22 de ani, a tracut graniţa cu România pe la Punctul de Trecere a Frontierei de la Albiţa. Venind spre Iaşi, la intrarea în Tomeşti, într-o curbă la dreapta, pe fondul vitezei excesive, Marievschi a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un arbore aflat pe partea stângă a drumului. Acesta se afla în autoturismul său Mazda cu o tânără în vârstă de 20 de ani, Angela Verstiuc, şi aceasta domiciliată în Republica Moldova. Tânărul a decedat pe loc, în timp ce tânăra a fost scoasă dintre fiarele maşinii de către pompieri şi transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Ea se află în comă de gradul trei, deoarece are capul crăpat. Fata este ţinută sub observaţie la Spitalul de Neurochirurgie.

VEDEŢI ŞI:

IMAGINI: Un tânăr MORT şi o fată în agonie. S-au izbit cu maşina de un copac la Tomeşti

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut luni seara în localitatea Tomeşti. Din nefericire, un tânăr din Republica Moldova şi-a pierdut viaţa, iar o fată este în stare critică la spital.

Comentarii