Ce şansă au ratat!

luni, 25 mai 2015, 01:50
2 MIN
 Ce şansă au ratat!

Ştiinţa Miroslava s-a împiedicat pe teren propriu, 1-2 (0-0), în faţa echipei Sepsi Sfîntu Gheorghe. Promovarea se joacă în ultima etapă, la Pojorâta, Ştiinţa având nevoie de o remiză pentru a urca în eşalonul secund

 
Ştiinţa Miroslava a ratat o uriaşă şansă de a juca relaxată în derbiul Seriei I a Ligii a III-a, de la Pojorâta, cu Bucovina. În etapa a XXV-a, formaţia pregătită de Cristi Ungureanu a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-2 (0-0), în faţa Sepsi Sfântu Gheorghe (grupare care nu avea niciun obiectiv, fiind sigură de clasarea pe locul III) şi a pierdut posibilitatea de a promova cu o rundă înainte de final. După o primă repriză albă, actul doi a fost plin de dramatism. Oaspeţii au deschis scorul prin Coman, în minutul 57, fiecare echipă a ratat câte un penalty (în urma celui acordat lui Sepsi, portarul gazdelor, Avram, a fost eliminat), Miroslava a egalat în ultimul minut, ca urmare a autogolului înscris de Coman, iar scorul final a fost stabilit de Veress, în minutul patru al prelungirilor. Cum Bucovina Pojorâta s-a impus la Rădăuţi, cu 3-0 (1-0), diferenţa din clasament dintre Ştiinţa şi Bucovina s-a redus la un singur punct. Drept urmare, numele echipei care va avea dreptul să joace în sezonul viitor în eşalonul secund se va decide vineri, după ultima rundă, când cele două rivale se întâlnesc în Bucovina.

În aceeaşi rundă, CSM Paşcani s-a impus cu 3-2 (1-1) la Lieşti, în faţa lui Sporting. Cu 25 de puncte, păşcănenii se clasează pe locul VIII în Seria I.

 

 

Comentarii