Cea mai rapidă preluare a unui rănit într-un accident auto. Ambulanţa trecea prin zonă

luni, 15 septembrie 2014, 16:24
2 MIN
 Cea mai rapidă preluare a unui rănit într-un accident auto. Ambulanţa trecea prin zonă

Neacordarea de prioritate și viteza, acestea sunt cauzele unui eveniment rutier ce s-a produs pe drumul județean 208 în satul Conțești, la intersecția cu drumul ce duce spre Tătăruși.

Astăzi, în jurul după amiezii, șoferul unei autoutilitare din Neamț a intrat în intersecție cu intenția de a se deplasa spre Tătăruși, dar nu a acordat prioritate unei mașini ce rula dinspre Lespezi spre Pașcani.”Polițiștii au fost sesizați cu un apel la 112 cu privire la un accident rutier. Aceștia s-au deplasat la fața locului ocazie cu care din primele verificări au stabilit faptul că șoferul unui autoturism nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care se deplasa regulamentar intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a unui pasager dintr-unul din cele două autovehicule. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Ambii șoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, ne-a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

O ambulanță care trecea prin zonă a oprit pentru a vedea dacă sunt victime, iar de la fața locului a preluat o persoană rănită, pe care au transportat-o în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal. În urma verificărilor s-a constatat că vina aparținea șoferului mașinii din Neamț, întrucât nu a acordat prioritate. În cauză s-a întocmit și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, potrivit newspascani.com.

Comentarii