Cei 8 poliţişti care au muşamalizat un accident, cercetaţi în libertate

sâmbătă, 01 august 2015, 13:31
2 MIN
 Cei 8 poliţişti care au muşamalizat un accident, cercetaţi în libertate

Judecătoria Sectorului 1 a decis să fie cercetaţi în libertate Daniel Piştea, directorul adjunct al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, şi alţi 7 poliţişti, care sunt acuzaţi că ar fi încercat să muşamalizeze un accident de circulaţie comis de unul dintre poliţişti, în urma căruia o femeie a fost rănită.

Este vorba despre comisarii Ion Daniel Bocan, adjunctul şefului Secţiei 2 de Poliţie şi Daniel Piştea, directorul adjunct al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, împreună cu Liviu Daniel Cânea şi Auraş Eugen Ţuţui, poliţişti de la Brigada Rutieră, cu Marian Lupu-Pasăre, şeful Biroului de Investigaţii Criminale al Secţiei 2 de Poliţie, şi cu Mihăiţă Anghel şi Ovidiu Gheorghe Sanfira, poliţişti la Secţia 2.

Ei sunt acuzaţi că, împreună cu Marius Maghiari, poliţist la Brigada Rutieră Bucureşti, ar fi încercat să muşamalizeze un accident de circulaţie comis de Maghiari. Marius Maghiari lucrează chiar la Serviciul Accidente al Poliţiei Rutiere Bucureşti.

Potrivit unor surse judiciare, poliţistul Marius Maghiari ar fi accidentat o femeie pe o trecere de pietoni de pe raza Secţiei 2 Poliţie, dar incidentul a fost încadrat la accident de muncă. Ulterior, femeia a fost spitalizată şi a făcut plângere împotriva poliţiştilor. Poliţistul care a produs accidentul ar fi încercat să-i ofere femeii 15.000 de euro ca să nu depună plângere la procurori.

gandul.info

 

 

Comentarii