De Business

Punem punctul pe știi

Concurenţă nebună pe locurile de stagii la eMAG: 40 pe loc!

miercuri, 14 iunie 2017, 01:49
1 MIN
 Concurenţă nebună pe locurile de stagii la eMAG: 40 pe loc!

Concurenţă acerbă pentru admiterea la stagiile de practică anunţate de eMAG. Peste 1.000 de studenţi şi absolvenţi din Bucureşti, Iaşi şi Craiova au aplicat pentru unul din cele 25 de locuri în programul „eMAG Talent Internship”, deschise în echipele Software Development, Web & Mobile Platform, Targeting Search & Listing Platform, Commercial Platform, Marketplace Platform, Finance, Marketing, International Development şi Legal. 

„Concurenţa a fost de 41 de candidaţi pe loc în cele trei oraşe, Bucureştiul numărând cele mai multe înscrieri. Aici, pentru cele 23 de poziţii deschise au aplicat 849 de studenţi şi absolvenţi. Cele mai căutate poziţii de către candidaţi au fost cele din departamentul Software Development (491), urmat de departamentele Marketing (188), Platforme (105), Finance (88) şi Legal (63). Cea mai mare competiţie a fost pentru rolul deschis în echipa International Development, unde s-au înscris 100 de candidaţi pentru o singură poziţie”, a indicat Cristina Şolea, manager de recrutare eMAG.

În Iaşi, cele mai multe aplicaţii au venit de la studenţi şi absolvenţi ai Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”, a specificat Şolea. „Ca în fiecare an, în programul eMAG Talent Internship s-au înscris şi studenţi români de la universităţi de renume din Marea Britanie, precum Universitatea Lancaster, Manchester, Bristol, Southampton, Sheffield şi Westminster. eMAG Talent Internship este un program plătit şi se va derula în perioada iulie-august, iar la finalul acestuia cei mai performanţi dintre participanţi pot fi angajaţi în cadrul eMAG”, a conchis oficialul retailerului.

 

 

Comentarii