CSMS este de neoprit pe piaţa transferurilor!

miercuri, 30 iulie 2014, 01:43
2 MIN
 CSMS este de neoprit pe piaţa transferurilor!

 

Alex Ciucur a ajuns aseară în Iaşi şi va semna azi cu echipa nou-promovată în Liga I de fotbal. Fotbalistul de la Pandurii este a opta achiziţie a verii!

 
CSMS Iaşi a încheiat în forţă campania de transferări din această vară. După ce luni l-a legitimat pe brazilianul Wesley, echipa ieşeană va oficializa astăzi colaborarea cu Alexandru Ciucur. Iniţial, Pandurii Târgu Jiu i-a dat jucătorului undă verde pentru a evolua sub formă de împrumut pe un sezon la gruparea din Copou, iar fotbalistul s-a înţeles imediat cu CSMS. “Ciucur este în drum spre Iaşi, va ajunge marţi noapte. Miercuri vom parafa actele, va evolua un an sub formă de împrumut la noi. Alex este apt de joc chiar de la meciul cu Mediaşul, pentru că cei de la Pandurii mi-au spus că s-a pregătit foarte bine toată vara” a declarat ieri după amiază, preşedintele executiv al CSMS, Florin Prunea.
Născut la Dorohoi pe 1 martie 1990, Alexandru Ciucur a fost junior la LPS Suceava şi Ardealul Cluj. În 2008 a trecut la Internaţional Curtea de Argeş, iar în 2010 la Pandurii Târgu Jiu. Gorjenii l-au împrumutat pe mijlocaşul de bandă la CS Mioveni, în 2011, apoi la Iaşi, pentru două sezoane. În campionatul trecut, Ciucur a jucat la Pandurii, pentru care a marcat şi în Europa League. Sosirea fotbalistului la Iaşi s-a amânat cu o săptămână deoarece el a tratat în această perioadă cu mai multe cluburi din străinătate, Pandurii nefiind de acord însă cu ofertele primite pentru cedarea definitivă a jucătorului.

Până la mutările din această săptămână, care au închis poate cea mai intensă campanie de achiziţii din istoria postdecembristă a fotbalului ieşean, CSMS îi mai legitimase în această vară pe Grahovac, L. Munteanu, I. Voicu, Mitic, Johnson şi Bole şi prelungise împrumutul lui Plămadă.

 

 

Comentarii