Cum s-au înghesuit pensionarii pentru un bilet la Balul Seniorilor

joi, 19 septembrie 2013, 21:59
2 MIN
 Cum s-au înghesuit pensionarii pentru un bilet la Balul Seniorilor

Liniştea din Lugoj a fost tulburată joi dimineaţa de zeci de pensionari care s-au înghesuit, în spatele Primăriei, cu noaptea în cap, să prindă un bilet la Balul Seniorilor, care se va organiza la finalul acestei luni.

„Am ajuns să ne îmbulzim la apă sfiinţită, la biserică, la mânăstire. Aşa ceva nu este posibil, mai ales că nu se dădea nimic gratis. La ora 8 dimineaţa erau deja 80 de pensionari care aşteptau să prindă un loc la Balul Seniorilor. Veniseră cu noaptea în cap. Pensionarii au improvizat inclusiv liste de aşteptare, care nu s-au respectat, pentru că la ora 8 nu erau prezente toate persoanele trecute pe liste”, a declarat directorul Direcţiei de Asistenţă Socială Lugoj, Angela Uscat.

Din dorinţa de a prinde un bilet la petrecerea organizată în cinstea lor, pensionarii au început să se împingă, iar atunci când s-a deschis uşa Primăriei, cei aflaţi la coadă, mai în spate, au căzut. Imaginile video surprinse arată cum unii dintre cei căzuţi au avut nevoie de ajutor ca să se repună pe picioare.

Miza pentru care s-au îmbrâncit: aperitiv, sarmale, friptură, tort

Primăria Lugoj, împreună cu Direcţia de Asistenţă Socială organizează pe data de 27 septembrie Balul Seniorilor, la care vor participa 480 de pensionari, care şi-au cumpărat un bilet, contra a 10 lei de persoană.

Potrivit organizatorilor, participanţii vor avea parte de momente artistice, printre invitaţi fiind şi Ansamblu Jana. „Va fi muzică populară, muzică uşoară şi o suită de dansuri. Vom avea aperitiv, sarmale, friptură, tort. Va fi concurs de dans cu premii, iar toată lumea va pleca de la acest bal cu un cadou din partea Direcţiei de Asistenţă Socială Lugoj şi a Primăriei Municipiului Lugoj”, a mai spus Angela Uscat.

gandul.info

Comentarii