N

De urmărit în runda a XXII-a a Ligii I: Gaz Metan – Dinamo, Poli Timişoara – Ceahlăul şi Viitorul -Petrolul

N

sâmbătă, 10 mai 2014, 01:50
2 MIN
 De urmărit în runda a XXII-a a Ligii I: Gaz Metan – Dinamo, Poli Timişoara – Ceahlăul şi Viitorul -Petrolul

\N

 
* Săgeata Năvodari – Concordia Chiajna(astăzi,18:00, Digi Sport 1). Deşi nu este salvată complet de la retrogradare, echipa din Chiajna este într-o situaţie mai liniştită decât Săgeata, care trebuie să tragă tare pentru victorie
* Gaz Metan Mediaş – Dinamo, (astăzi, 20:30, Digi Sport 1). Pare a fi unul dintre cele mai importante meciuri ale etapei. Cele două înfrângeri legate din ultimele etape au inflamat atmosfera în Şoseaua Ştefan cel Mare şi Dinamo trebuie să-şi spele „păcatele”. Însă vor întâlni un adversar încă în foame de puncte, care îşi poate complica situaţia în contextul unor rezultate ciudate în alte meciuri.
* FC Vaslui – Oţelul Galaţi (mâine, 15:30, Digi Sport 1). Pentru Oţelul, victoria în faţa Politehnicii Timişoara a fost strict necesară, dar nu suficientă. Gălăţenii speră să-şi simplifice situaţia la Vaslui, în faţa unei echipă al cărei lot se subţiază pe zi ce trece. Vasluiul a dovedit că vrea să părăsească scena cu fruntea sus, dar un succes gălăţean nu-i imposibil
* Poli Timişoara – Ceahlăul Piatra Neamţ (mâine, 17:45, Digi Sport 1). Partida din Banat este unul dintre punctele fierbinţi al etapei. Experienţa Ceahlăului şi jocul bun de contraatac poate periculoasă pentru extrem de productiva trupă de pe Bega, mai ales că nici nemţenii n-au prisos de puncte.
* FC Botoşani – Astra Giurgiu (mâine, 18:00, Dolce Sport 1). Astralii ar vrea să ajungă pe locul II, dar la Botoşani se câştigă greu. Isăilă este restartat pe banca Astrei, dar dacă giurgiuvenii pierd, nu-i bai! Vine Florin Marin înapoi!
* FC Viitorul – Petrolul Ploieşti (mâine, 22:00, Digi Sport 1). Coşmar pentru foştii constănţeni alias actualii chiejneni alias viitorii voluntarieni. Vine Petrolul cu Mutu în frunte, sub comanda lui Răzvan Lucescu. Şi ce nevoie au ciracii lui Hagi de un eşec.
* Corona Braşov – „U” Cluj (luni, 19:30, DigiSport 1). Mană cerească pentru „şepcile roşii”. Corona ar vrea, dar nu mai poate!
* CFR Cluj- FC Braşov (luni, 19:30, Dolce Sport 1). Se zvoneşte că Dinamo ar putea avea probleme cu licenţa pentru Cupele Europene. Asta ar putea însemna o şansă nesperată pentru CFR Cluj, aşa că planurile Braşovului de a ieşi din zonă se complică.
* Steaua – Pandurii Târgu Jiu (luni, 21:00, Digi Sport 1). O campioană virtuală şi o resemnată reală. Regretul este că terenul Stelei este în continuare suspendat, aşa că fiesta roş-albastră se amână.
 

Comentarii