Deţinuţii care şi-au violat un coleg de celulă cu mătura cer acum clemenţă de la judecători

joi, 17 noiembrie 2016, 02:50
2 MIN
 Deţinuţii care şi-au violat un coleg de celulă cu mătura cer acum clemenţă de la judecători

Cei patru deţinuţi care şi-au torturat şi violat cu sălbăticie un coleg de celulă cer clemenţă din partea judecătorilor.  

Robert B., Sali Ergut (21 de ani), Petru Costin (19 ani), Vlad Muraru (19 ani) şi Constantin Adam (19 ani) a fost condamnaţi în ptimă instanţă la pedepse între 6 ani şi 12 ani de închisoare cu executare, însă sunt nemulţumiţi de pedepse, şi au depus apel. Procesul lor s-a reluat ieri, la Curtea de Apel Iaşi.

Cazul în care aceştia au fost protagonişti a ieşit la iveală la începutul acestui an, când un deţinut a reclamat că fost abuzat sexual de colegii de cameră, în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Iaşi. Robert B. a fost supus unor torturi greu de imaginat, fiind agresat sexual cu o coadă de mătură şi cu un bidon de plastic (CITEȘTE AICI).

Grozăviile descrise de procurori în rechizitoriu sunt şocante: „La sugestia inculpatului Muraru Vlad, inculpatul Sali Ergut a luat coada din lemn de la o mătură, pe care a introdus-o persoanei vătămate în anus, ajutat de inculpatul Muraru Vlad, care ţinea partea vătămată de ambele mâini, inculpatul Sali Ernut ţinând partea vătămată de un şold. După acest episod, la un interval de timp scurt, inculpatul Adam Andrei Constantin a confecţionat din hârtie o pâlnie pe care, cu sprijinul inculpatului Muraru Vlad, i-a introdus-o forţat persoanei vătămate în anus, dar inculpatul Muraru Vlad nu s-a oprit aici, a luat un bidon de doi litri cu apă, turnând conţinutul prin acea pâlnie“, e doar un pasaj incredibil din rechizitoriu.

Comentarii