Dinamo a scăpat la transferuri

marți, 27 iunie 2017, 01:43
3 MIN
 Dinamo a scăpat la transferuri

 

Jucătorul  portughez Diogo Salomao, fost la Mallorca, va fi prima achiziţie a clubului “câinilor”
 
* Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, a declarat, ieri, că mijlocaşul portughez Diogo Salomao, care a evoluat ultima dată la Mallorca, în liga secundă spaniolă, va semna un contract pe doi ani cu FC Dinamo, dacă va trece vizita medicală. “Îl ştiu bine pe Salomao. De trei săptămâni ne uităm la el. E exact ce ne dorim. Îi place să joace în bandă, dar şi în spatele vârfului. E jucătorul pe care antrenorul nostru l-a cerut. Anul trecut a fost la Mallorca, probabil se va descurca foarte bine în România.  E jucător de picior stâng. Eu, Cosmin şi colegii de la scouting l-am urmărit cu atenţie. Au fost zece zile de negocieri. Mâine are vizita medicală şi, dacă va trece, va pleca mâine după-amiază împreună cu mine în cantonamentul echipei. O să vedeţi că va face furori în România. Nu vine pe locul lui Palic. Cosmin va schimba probabil sistemul de joc. Vrem să analizăm jucătorii cu mare atenţie înainte de a-i transfera. Salomao vine gratis şi va semna pe doi ani. Va avea un salariu bun", a declarat Adrian Mutu, la Dolce Sport. În vârstă de 28 de ani, Salomao a mai evoluat la Sporting Lisabona şi Deportivo La Coruna. în cazul în care va semna, portughezul va fi primul transfer al "alb-roşilor" din această vară.
*  Fundaşul echipei Dinamo Bucureşti, Vlad Olteanu, a fost împrumutat pentru un sezon la formaţia FC Voluntari. Internaţionalul de tineret s-a alăturat duminică lotului pregătit de Claudiu Niculescu în cantonamentul din Slovenia. Vlad Olteanu, în vârstă de 21 de ani, a fost achiziţionat de Dinamo Bucureşti la începutul anului 2016 de la FC Braşov, iar în sezonul precedent a fost împrumutat la Sepsi Sfântu Gheorghe, formaţie alături de care a promovat în Liga I.
* FC Botoşani l-a transferat, ieri pe atacantul argentinian Esteban Ciaccheri , în vârstă de 26 de ani. Esteban Ciaccheri a plecat în cantonamentul din Austria unde se va pregăti sub comanda lui Costel Enache. El a debutat în fotbalul profesionist la Rivadavia de Lincoln (Argentina) iar în 2013 a fost cumpărat de Rangers de Talca din Chile. Din 2014 şi până în prezent a evoluat la patru echipe din Argentina, sub formă de împrumut. Esteban Ciaccheri a ajuns, duminică, la Botoşani unde a semnat un contract valabil un an, cu posibilitate de prelungire pe încă trei ani. în cazul în care va confirma, FC Botoşani va putea activa o clauză din contract şi va trebui să plătească o sumă de transfer.
 

    

Comentarii