Dinu Vamă, uite-l, nu-i!

sâmbătă, 29 noiembrie 2014, 02:43
3 MIN
 Dinu Vamă, uite-l, nu-i!

 

Marian Rada este îngrijorat că presupusul viitor manager n-a mai apărut pe la antrenamentele Rapidului

Antrenorul formaţiei Rapid, Marian Rada, a declarat, ieri, că nu l-a mai văzut în ultima perioadă pe Dinu Gheorghe la baza sportivă Pro Rapid, deşi înainte era prezent zilnic. "Din câte ştiu eu, Dinu Gheorghe nu a semnat contractul. Chiar nu l-am mai văzut pe aici, la Pro Rapid de vreo două-trei zile. Înainte venea zilnic aici, acum pesemne că sunt probleme. Nu s-au finalizat negocierile dintre el şi patron", a spus Rada într-o conferinţă de presă. Tehnicianul a menţionat că situaţia financiară a clubului a rămas neschimbată. "Problema banilor încă nu s-a reglementat. Sunt promisiuni, am înţeles că sunt bani în cont, dar nu ştiu din ce cauză nu se poate umbla la ei", a precizat antrenorul.
La 5 noiembrie, acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, i-a făcut o ofertă lui Dinu Gheorghe pentru a prelua funcţia de preşedinte a grupării giuleşteane. De atunci, cei doi au discutat de mai multe ori şi au urmărit împreună meciul amical al echipei Rapid cu Concordia Chiajna din 14 noiembrie. Săptămâna trecută, Marian Rada afirma chiar că Dinu Gheorghe este prezent constant la Pro Rapid şi se implică în deciziile clubului chiar dacă nu a semnat deocamdată contractul.
Totodată, Marian Rada a declarat că a întocmit deja o listă cu cinci-şase jucători pe care îi doreşte în lot pentru returul Ligii I, dar a precizat că transferul acestora depinde în mare măsură de rezolvarea problemelor financiare ale clubului. "Să vedem din iarnă dacă se reglementează situaţia financiară la club pentru a putea aduce cinci-şase jucători de valoare, adică «peste» ce avem noi acum în lot. Pentru a încerca să salvăm ce mai este de salvat. Noi avem speranţe că din iarnă totul se va reglementa. Avem lista făcută, dar rămâne la stadiul de listă deocamdată pentru că trebuie să vedem dacă îi putem aduce", a spus Rada. Tehnicianul a recunoscut că unii dintre fotbaliştii de pe lista sa au mai evoluat în trecut la Rapid, dar a precizat că acesta nu este un criteriu. "Unii dintre jucătorii de pe listă au mai trecut pe la Rapid, însă noi nu îi luăm pentru că au fost în Giuleşti. Noi vrem jucători care să ajute echipa în situaţia actuală. Dacă au trecut totuşi prin Giuleşti, cu atât mai bine, pentru că se vor integra mai uşor. O echipă imatură, cum este Rapidul acum, poate să crescă dacă în lot ar fi, să spunem, un Săpunaru, Daniel Niculae, Lazăr, Maftei şi alţi doi-trei de valoarea lor", a explicat antrenorul. În pauza competiţională din iarnă echipa Rapid va efectua două stagii de pregătire, cel mai probabil în Turcia sau Grecia.

 

Comentarii