Doi dintr-o lovitură! CSMS Iaşi a parafat două contracte

vineri, 30 august 2013, 01:50
2 MIN
 Doi dintr-o lovitură! CSMS Iaşi a parafat două contracte
Atacantul Cosmin Vancea a semnat un contract pe doi ani cu CSMS. Narcis Bădic şi-a prelungit contractul cu Iaşul până în 2016

CSMS Iaşi a avut o zi fastă ieri, negocierile purtate cu doi dintre fotbaliştii aflaţi în Copou soldându-se cu parafarea unor contracte. Cosmin Vancea, atacantul ajuns miercuri seară în Iaşi, a ajuns la un acord de colaborare pe doi ani cu CSMS, care are dreptul să rupă înţelegerea unilateral, după primul sezon. Totodată, “telenovela” Bădic s-a încheiat fericit, jucătorul de bandă stângă prelungindu-şi cu încă doi ani contractul cu Iaşul, care expira vara viitoare. Preşedintele CSMS, Florin Prunea, s-a arătat satisfăcut de rezolvarea celor două cazuri. “Cosmin Vancea, care a evoluat în ultima perioadă la Severin, Oţelul Galaţi şi în Iran, de unde a venit liber, a semnat un contract pe doi ani, clubul având posibilitatea să rezilieze acordul după primul sezon. Prin venirea lui Vancea, un atacant experimentat, de 29 de ani, cu o carte de vizită, am rezolvat în totalitate problema atacului. Avem mai multe soluţii, Dobre, Marin, mai pot juca acolo Onofraş ori Claudiu Ionescu. De aceea, suntem acoperiţI în avanposturi, chiar dacă Herghelegiu nu va accepta prelungirea contractului, care-i expiră vara viitoare. Eu sunt însă optimist că «Herghe» îi va urma exemplul lui Bădic, care a semnat joi pe încă doi ani cu noi, fiind astfel sub contract cu CSMS până în 2016. Narcis a realizat că prelungirea colaborării este o soluţie bună şi pentru el şi pentru club, sper ca şi Herghelegiu să conştientizeze că drumul ales de Bădic e cel bun, nu cel pe care se încăpăţânează să rămână Avrămia” a declarat şeful executivului ieşean.

Prunea a mai precizat că singura problemă de lot rămasă este cea a portarului. “Francezul Brice Niclos se adaptează, vedem ce variante mai pot apărea până la sfârşitul săptămânii şi apoi luăm o decizie. După ce mai transferăm un portar, putem spune că avem lotul definitivat” a mai adăugat Prunea.

Aseară, la ora închiderii ediţiei, CSMS trata achiziţionarea lui Bogdan Miron, portarul Ceahlăului Piatra Neamţ. În cursul zilei de astăzi se va şti dacă fotbalistul amintit va colabora şi la Iaşi cu antrenorul Costel Enache, aşa cum a făcut-o în sezonul trecut la formaţia nemţeană.

 

Comentarii