De Business

Punem punctul pe știi

Finanţele bucureştene scot la vânzare un sediu de birouri din Iaşi

joi, 25 mai 2017, 01:50
1 MIN
 Finanţele bucureştene scot la vânzare un sediu de birouri din Iaşi

Un întreg etaj de birouri, dintr-o clădire aflată pe strada Moara de Foc, va fi scoasă la licitaţie pe 8 iunie, pentru a doua oară, cu preţul diminuat cu 25%. 

Preţul evaluat al spaţiului de 368,55 metri pătraţi construiţi, respectiv 505,23 metri pătraţi desfăşuraţi, porneşte de la 1,173 de milioane de lei. Spaţiul este scos la licitaţie cu vânzare de către ANAF – DGRFB Bucureşti, bunul aparţinând debitorului SC. Stormatic SRL. Clădirea în care se află spaţiul de birouri este compusă din demisol, parter şi şase etaje. Cei care doresc să se prezinte la licitaţie trebuie să depună dosarul cu măcar o zi înainte de licitaţie, adică până pe 7 iunie.

Acesta trebuie să conţină, în cazul persoanelor fizice, oferta de cumpărare, garantia de 10% plătită prin foaie de vărsământ la Finanţe şi dovada plăţii, declaraţia pe propria răspundere cum că persoana care doreşte să liciteze nu este interpusă cu debitorul şi copie după buletin. Pentru societăţile comerciale, dosarul trebuie să conţină şi alte documente, după caz. Mai multe detalii puteţi afla la numărul de telefon: 0232/465.969, interior 113 sau 114.

 

  

Comentarii