Florin Călinescu a negociat doar câteva minute pentru a ajunge în juriul de la „Românii au talent”

vineri, 18 martie 2016, 08:24
2 MIN
 Florin Călinescu a negociat doar câteva minute pentru a ajunge în juriul de la „Românii au talent”

 “Cu mânuţele astea două…”, Florin Călinescu încă face vrăji. Rechemat “la arme” după o perioadă de pauză, s-a dovedit cea mai inspirată alegere pentru completarea juriului “Românii au talent”. Acum, show-ul e urmărit nu doar pentru prestaţia concurenţilor, trăsnăile cuplului Smiley-Bartoş ori decolteul Răduleascăi, ci şi pentru replicile sale savuroase. 

Dincolo de şocul înlocuirii lui Bebe Cotimanis cu Florin Călinescu şi de speculaţiile pe seama alegerii sale, s-au făcut pariuri. Pariuri pe cât succes va avea Călinescu în juriul “Românii au talent”. Pe cât de potrivit va fi lângă Andi, Andra şi Răduleasca. Pe cât va creşte – dacă va creşte – audienţa. Şi… pe câţi “purici” va face acolo, adică… va avea viaţă lungă sau scurtă în show-ul de la PRO TV? După prima ediţie, răspunsul a fost clar: nu numai că alegerea a fost inspirată, dar Călinescu a devenit, practic, revelaţia sezonului în televiziune, iar publicul îl adoră!

Ce semnale a primit Florin Călinescu, după acest succes răsunător, de la apropiaţi?

“Feedback-ul venit din această direcţie e important, bineînţeles, pentru mine. Pentru staţie contează feedback-ul marii mase, cred”, a răspuns el, diplomat.

Tot calea de mijloc a ales-o când am “atacat” problema replicilor interpretabile, cum a fost “Nu-mi place faţa doamnei Rădulescu”. Să se fi referit în general la faţa colegei lui sau… la expresia ei în momentul când a văzut ce se întâmplă pe scenă? “Prestaţia mea este exclusiv vizavi de con­cu­renţi, nu vizavi de membrii juriului”, a ţinut să precizeze.

Florin Călinescu nu e prea darnic cu vorbele, dar ne-a dezvăluit, totuşi, câteva din secretele sale. De exemplu, că negocierile dintre el şi PRO TV pentru juriul “Românii au talent” au durat câteva minute, că nu-i impune nimeni ce să spună – “Sunt liber ca pasărea cerului, postul are foarfeca la montaj. Ce vor ei să pună pe post pun” – sau că formula de acum a juriului i se pare perfectă şi n-ar modifica-o nicicum: “Pentru un astfel de show, ăsta este juriul. Pentru un altfel de show… depinde de specific, dacă e porno, politic sau culinar.”

Citeste mai departe

Comentarii