Secretul lui Marco Polo

Fotbal plus bălăceală, combinaţia ideală!

marți, 16 august 2016, 11:32
2 MIN
 Fotbal plus bălăceală, combinaţia ideală!

 

Piscina olimpică din Consumatori (rămasă din campania electorată şi folosită la adăpat vitele, la spălat covoarele şi la scufundat butoaiele de murături, să nu intre aer) a găzduit partida dintre gazdele „Brotacii“ (căşti verzi) şi „Mormolocii“ din Dăunători (băşti negre), din cadrul Jocurilor Olimpice Săteşti, despre care am mai pomenit şi data trecută:
Jucătorii au refuzat să intre în bazin, fiindcă are apă, iar ei „nu servesc aşa ceva“; meciul a început de-abia după ce au prins curaj la bufet, însă a fost nevoie să fie împinşi în piscină, să se răcorească / trezească. Prima ofensivă a gazdelor s-a oprit când atacanţii, ajunşi lângă poarta oaspeţilor, au văzut că apa era galbenă, iar portarul scotea bulbuci, deşi era cu capul la suprafaţă.
Suporterii „Brotacilor“ au aruncat în bazin mascote (broaşte), dar unii au scăpat şi peşti de acvariu – pirahna, spun medicii care au intervenit de urgenţă; în loc de tărgi, jucătorii niţel ciupiţi au fost scoşi cu saltele pneumatice.
Unele meciuri de fotbal sunt întrerupte de suporteri dezbrăcaţi, care aleargă pe teren; în piscină a sărit un suporter cu palton, căciulă, bocanci şi bolovan la gât…
Arbitrul a vrut să penalizeze fundaşii gazdelor, care stropeau în ochi, cu pistoale cu apă, atacanţii oaspeţilor, dar a renunţat, fiind îmbrâncit în bazin pe la spate.
Meciul s-a întrerupt când a venit cireada, iar vitele s-au repezit să se adape (toţi jucătorii au rămas în apă, temându-se, după ce o vacă a mâncat casca verde a unui sportiv). Şi o gâscă a sărit să se bălăcească: mijlocaşul oaspeţilor, miop, a prins-o şi a băgat-o în poarta adversă; golul a fost anulat, iar gâsca jumulită.
Spre final, suporterii enervaţi că jucătorii s-au ameţit şi fac pluta, au aruncat spre piscină nu torţe, ca la fotbal, ci carbid; meciul s-a încheiat la egalitate, iar jucătorii au ieşit din bazin şi, plini de fair-play, s-au pupat, apoi au făcut între ei schimb de chiloţi, în văzul publicului, care a aplaudat, a fluierat şi a strigat „Bis!“.
 
Polo Iaşi

Comentarii