INTERVIU cu principalul suspect în cazul uciderii băieţelului din judeţul Iaşi

marți, 06 octombrie 2015, 12:21
2 MIN
 INTERVIU cu principalul suspect în cazul uciderii băieţelului din judeţul Iaşi

Întreaga Poliţie Română e pe urmele lui Vasile Miron, iar poza lui şi cazierul lui apar zilnic în buletinele de ştiri. E principalul suspect în cazul uciderii băieţelului de 10 ani din satul Covasna (Iaşi).

În exclusivitate, chiar şi pentru anchetatorii care se ocupă de investigarea acestei crime, ActiveNews a stat de vorbă cu el.

Rep: Vrei să spui tu, ceva, sau pot să încep cu întrebările…

Vasile Miron: Eu nu pot să-mi dau seama cum de patru luni de zile toată lumea n-a spus nimic şi, după patru luni de zile de zile toţi mă acuză pe mine. Îşi schimbă declaraţiile de la o zi la alta, prima dată a zis că a văzut copilul, l-a luat doi străini cu căruţa, pe urmă un văr de-al meu care nici nu era acolo, în localitate, era plecat la stână, a zis că el m-a văzut când am plecat cu copilul de mână pe scările magazinului. Ce mă deranjează cel mai mult: de ce nu se verifică camerele de luat vederi?

Rep.: Tu îl ştiai pe acel copil?

V.M.: L-am văzut trei zile. Deci, trei zile l-am văzut! Când am ajuns acolo, la rudele mele, l-am văzut, era la o mătuşă de-a mea slugă pe-acolo sau eu ştiu ce făcea, şi trei zile l-am văzut. Atât.

Rep.: Tu bănui că ar putea fi (autorul crimei) cineva de acolo?

V.M.: Păi, normal.

Rep.: Şi cine anume?

V.M.: Păi, da’ nu pot să-mi dau seama. Eu nu pot să-mi dau seama. Ȋn primul rând, mătuşa mea, ce-a declarat pe urmă, deci asta se poate dovedi, după cum mi-a spus mama că a declarat la televizor, că a spus că dacă nu omoram copilul ăla, omoram un copil de-al ei. Un verişor de-al meu.

Rep.: Deci, dacă, să zicem, vor găsi ADN-ul acolo, cum o să-ţi explici asta?

V.M.: Să găsească ADN-ul meu?! Dacă găseşte ADN-ul meu, eu singur mă predau! Dar nu are cum. Nu are cum pentru că, v-am spus, eu nu am nicio legătură cu copilul. Nu am avut legătură cu copilul, nu am nicio legătură cu ce s-a întâmplat.

Citiţi interviul integral pe activenews.ro

Comentarii