De Business

Punem punctul pe știi

Lansare inedită la Iaşi: centrale cu economii substanţiale

joi, 28 aprilie 2016, 08:15
2 MIN
 Lansare inedită la Iaşi: centrale cu economii substanţiale

Acestea, produse de firma italiană Beretta, sunt destinate doar clădirilor mari. Producătorul promite economii între 15-65% la combustibili 

O firmă din Iaşi aduce pe piaţă o ofertă care promite economii de până la 65% la combustibilii pentru centrale termice destinate clădirilor mari. Unice pe piaţa din România, produse de firma italiană Be­retta, instalaţiile au fost prezentate ieri pentru prima dată la Iaşi la o întâlnire unde, alături de specialiştii ieşeni, au vorbit despre beneficiile sistemului chiar producătorii italieni. „Este vorba de grupuri termice în condensare, adaptate pentru instalarea la exterior sau în camera centralei termice. Utilizarea acestora permite o economie de combustibili faţă de ca­zanele clasice între 15 şi 65%, rezultatele fiind obţinute în urma experimentelor fabricii Beretta. Această economie este calculată şi garantată de producător în funcţie de fiecare aplicaţie în parte“, a explicat Bogdan Ilisei, administratorul firmei ieşene „Kazan“, care a adus pe piaţa din România aceste sisteme. 

De precizat că, alături de economiile la combustibil, instalaţiile permit controlul prin internet al funcţionării echipamen­telor, cu observarea acestei funcţionări atât de către beneficiar, cât şi de către fabrica Beretta Italia. De asemenea, sunt uşor de între­ţinut, fiecare model putând fi verificat sau reparat în mod individual în timp ce celelalte cazane din cascadă funcţionează. „Alături de toate aceste beneficii se poate utiliza în mod maxim spaţiul disponibil: o instalare în cascadă a mai multor unităţi poate fi realizată în linie sau spate în spate. Grupurile termice au asamblate din fabrică toate elementele necesare pentru o conectare facilă la instalaţie. Aceste instalaţii sunt foarte utile şi practice şi pentru clădirile unde se doreşte schimbarea unei instalaţii vechi de încălzire“, a mai adăugat Bogdan Ilisei.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii