Mai bine cu lotul decât cu banii la CSM Politehnica

vineri, 10 martie 2017, 02:43
2 MIN
 Mai bine cu lotul decât cu banii la CSM Politehnica

Antrenorul Eugen Neagoe are la dispoziţie toţi jucătorii la debutul în play-out

Dacă din punct de vedere financiar lucrurile scârţâie rău la CSM Politehnica, din punct de vedere al vestiarului, veştile bune continuă. După succesul obţinut luni, pe stadionul Dinamo, în faţa FC Voluntari, 1-0 în ultima etapă a sezonului regulat, CSM s-a întors marţi acasă fără probleme de efectiv. Niciun jucător nu a acuzat accidentări, la antrenamentele de după disputa cu ilfovenii tot lotul lucrând normal. În plus, fotbaliştii avertizaţi în întâlnirea cu FC, Frăsinescu, Ştefănescu, Böle şi Mihalache, nu erau în pericol de a fi suspendaţi, astfel că şi la acest capitol Iaşul stă bine înaintea debutului în play-out, care va avea loc mâine, de la ora 18:00, în Copou, contra Concordiei Chiajna.

Antrenorul Eugen Neagoe a anunţat că Iaşul va viza victoria în disputa cu gruparea pregătită de Dan Alexa. “Succesul meritat obţinut cu Voluntari sper să fi redat încrederea jucătorilor în forţele lor şi să ne facă să fi ieşit din pasa proastă în care ne-am aflat în startul anului. În play-out trebuie să fim concentraţi sută la sută la fiecare partidă, să jucăm la victorie toate meciurile. Firesc, ne dorim să urcăm în clasament, să ne clasăm cât mai sus. Startul este foarte important, Concordia este o echipă incomodă, care pune probleme. Trebuie să avem o atitudine bună, să ne batem 90 de minute pentru a porni cu dreptul în play-out. Este foarte important să câştigăm prima partidă din faza a doua a campionatului” a declarat tehnicianul.

Jucătorii ieşeni vor intra astăzi în cantonament, componenţa lotului pe care Neagoe se va baza în duelul contra Concordiei urmând a fi definitivată după şedinţa de pregătire din cursul dimineţii. Imediat după antrenament, clubul organizează o conferinţă de presă, la care vor participa tehnicianul şi jucătorul Alexandru Răuţă.

Biletele de intrare la partida de sâmbătă costă 5 lei la peluze şi 10 lei la tribunele A şi B.

Comentarii