Ministrul ieşean începe să joace tare în politichie?

marți, 23 mai 2017, 01:50
2 MIN
 Ministrul ieşean începe să joace tare în politichie?

Politicienii mai importanţi de la Bucureşti cică au cam rămas perplecşi ieri, după p postare tare ciudată pe pagina proprie de Facebook a ministrului ieşean al Justiţiei, Tudorel Toader. 

Zice acolo ieşeanul nostru că va da în vileag cine sunt cei care au vizitat arhiva fostului serviciu secret al ministerului, ilegal, evident, şi chiar de câte ori au făcut-o.

Acuma, este clar că domn rector nu a spus de flori de măr toate astea pe Facebook, ci, credem noi, bate o anumită şa ca să priceapă un anumit măgar. Să fie oare vorba despre vreunul dintre măgarii care au vorbit urât despre el în ultima perioadă? Oricum, aşa sau nu aşa, e clar că Tudorel a ales să joace în altă ligă, cu premii mai mari. Poate chiar şi un meci sau două în cupe…

Şeful cu zurgălăi e negru. Nu de supărare ci de la visare

Dacă, iată, tot e Duminica orbului mâine, haideţi să vă spunem una scurtă şi din zona sutanelor clarvăzătoare, mai ales că, auzim, DNA a cerut deja ieri arestarea mi-tropolitului de la Constanţa, Teodosie. S-a tot spus că patriarhia se opune la aşa ceva. Da’ de unde aşa ceva, iubiţi dreptcredincioşi, câtă vreme Daniel e duşman de moarte cu constănţeanul, încă de pe vremea când unul era la Iaşi iar celălalt în construia hoteluri măreţe în parohie, fără voia lui, cum e imensul complex monahalo-comercial de la Doina Arini, satul natal al lui Teodosie. Staţi însă pe fază, că ne spovedim despre asta şi data viitoare!

Caţa şi pulifriciul

Ultima sticlă de gaz pe focul conflictului dintre Dragnea şi Grindeanu cică ar fi fost aruncată de ministresa Olguţa. Aceasta, înaintea unei şedinţe recente de Guvern, ar fi avut o ceartă cu Grindeanu, care i-a spus că dacă nu îşi ţine guriţa cu salariile mărite o dă afară. La care caţa i-a replicat ceva de genul: O să pleci tu din Guvern înaintea mea, băi „pulifriciule“… Spuneţi şi voi, dragi telespectatori: mai poţi să spui ceva?

Comentarii