Musulman condamnat la 29 de ani de închisoare pentru uciderea unei prostituate românce

sâmbătă, 28 iunie 2014, 11:42
2 MIN
 Musulman condamnat la 29 de ani de închisoare pentru uciderea unei prostituate românce

Un musulman care a înjunghiat mortal în 2013 o prostituată însărcinată din România, după ce a avertizat-o să nu mai lucreze în apropierea unei moschei în orașul Ilford (Essex) din Marea Britanie, a fost condamnat vineri la cel puțin 29 de ani de închisoare, relatează Daily Mail.

La 28 octombrie 2013, Farooq Shah, în vârstă de 21 de ani, i-a înfipt femeii, pe nume Mariana Popa, un cuțit în piept în timp ce se afla pe bicicletă pe o stradă cunoscută pentru prostituate.

Originară din Caracal, femeia, în vârstă de 24 de ani, se afla în Marea Britanie de doar trei săptămâni și încerca să câștige bani pentru a-și întreține familia.

După ce a fost înjunghiată, ea a intrat într-o pizzerie din apropiere și s-a prăbușit într-o baie de sânge, în timp ce atacatorul a fugit cu bicicleta.

Tânăra, care mai avea un copil, era în a șasea săptămână de sarcină la momentul atacului.

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum bărbatul așteaptă lângă o benzinărie în apropierea străzii unde se aflau prostituatele.

Mariana Popa este apoi văzută cum merge înspre el și vorbește cu el, după care este înjunghiată de două ori în piept.

Procurorii susțin că bărbatul a atenționat-o pe femeie să părăsească zona, însă aceasta a plătit refuzul cu viața.

Asupra bărbatului a fost găsit și un telefon mobil furat. El a negat că a ucis-o pe femeie, susținând că a fost luat drept altcineva. (Agerpres)

 

 

Comentarii