De Business

Punem punctul pe știi

O fostă glorie a industriei comuniste scoate biroul directorului la închiriat

marți, 27 ianuarie 2015, 02:50
2 MIN
 O fostă glorie a industriei comuniste scoate biroul directorului la închiriat

Administratorii judiciari de la Siretul Paşcani vor să închirieze biroul directorului societăţii pentru 500 lei/lunar. Totodată, potrivit convocatorului Adunării Creditorilor publicat, se confirmă informaţia speculată în piaţă zilele trecute, potrivit căreia femeie de afaceri Doina Cepalis, proprietara Te-Rox Prod, ar fi interesată de active aparţinând Siretul Paşcani.

Adunarea Creditorilor se va întrunit, conform convocatorului, pe data de 30 ianuarie, ora 14.00, la sediul lichidatorului Capital Insol. Pe ordinea de zi sunt trecute patru puncte de discuţie, toate având ca obiect aprobarea unor oferte de închiriere de bunuri din patrimoniul Siretul Paşcani venite din partea unor societăţi comerciale. Astfel, primul punct de pe ordinea de zi prevede aprobarea ofertei de închiriere depuse de societatea SC Siretul Distriprod SRL, înfiinţată în aprilie 2014 de un anume Băiceanu Ciprian Gheorghe.

Băiceanu intenţionează să închirieze biroul de 47 mp al directorului Constantin Popa, de la Siretul Paşcani, propunând o chirie lunară de 500 lei fără TVA, în preţ fiind încluse şi obiectele de birotică. O altă ofertă de închiriere a fost depusă de Doina Cepalis, patroana firmei de confecţii Te-Rox Prod din Paşcani, care doreşte să se folosească de o hală de 730 mp situată la parterul C20 din curtea Siretului Paşcani, preţul propus fiind de 250 euro/lună fără TVA. Societatea bucureşteană H&H Decostore Hotel SRL a depus celelalte două oferte de închiriere. Astfel, firma doreşte să se folosească de un spaţiu de birouri cu suprafaţa de 165 mp propunând să achite lunar 1 euro/mp fără TVA şi a autoturismelor nefuncţionale deţinute de Siretul Paşcani pentru 500 lei/lună şi cu obligaţia de a suporta cheltuielile de întreţinere şi reparaţii.

 

 

Comentarii