O nouă întâlnire a lui Nichita cu primarii, la Strunga

vineri, 31 iulie 2015, 01:55
1 MIN
 O nouă întâlnire a lui Nichita cu primarii, la Strunga

În filiala ieşeană a PSD se pregăteşte terenul pentru revenirea primarului Gheorghe Nichita în funcţiile politice. Acesta a participat ieri la o nouă discuţie cu primari din judeţ.

 

 “Seria întâlnirilor informale din teritoriu continuă. De această dată, întâlnirea s-a desfăşurat pentru zona Strunga, participanţi fiind primari, parlamentari, consilieri judeţeni, preşedinţi de organizaţii, precum şi liderul primarilor PSD, Constantin Cernescu. La întâlnire a participat şi domnul Gheorghe Nichita, care a făcut apel la unitate, stabilitate şi echilibru în interiorul organizaţiei, mai mulţi participanţi la întâlnire reiterând propunerea de renunţare la autosuspendare a domnului Nichita”, a declarat liderul consilierilor judeţeni ai PSD, Cristian Stanciu.
 
Până acum, primarul Nichita a participat la întâlniri cu activiştii PSD la Paşcani, Ipatele şi Deleni, urmând ca după întâlnirea de la Strunga să mai aibă loc o ultimă astfel de discuţie.
Întâlnirile lui Nichita cu primarii PSD din judeţ survin în contextul în care acesta a pierdut sprijinul organizaţiei municipale a PSD, condusă de primarul interimar Mihai Chirica.
 

 

Comentarii