Parcarea Spitalului de Copii, ocupată cu mobilier dat la casare

joi, 17 martie 2016, 02:57
1 MIN

Oricum locurile de parcare sunt insuficiente, iar personalul şi părinţii copiilor parchează pe lângă blocurile din Oancea.

Mobilierul medical casat care se află de o lună în curtea Spitalului de Copii „Sfânta Maria“ va fi ridicat în zilele ur­mă­toare. Acesta ocupă o mică parte din parcarea unităţii medi­cale pentru că nu există alt loc disponibil pentru depozitare. Saltele şi alte piese de mobilier au fost lăsate aici pentru a nu încurca desfăşurarea personalului medical.

„Există o lege a casării în care se menţionează că, în termen de o lună după ce aceste materile au fost scoase din spital şi sunt depozitate undeva în curte, trebuie să se organizeze o licitaţie pentru a le cumpăra cineva. Dacă nu le cumpără nimeni, atunci poţi să le duci la fier vechi. Acel termen a expirat, nu s-a prezentat nimeni la licitaţie şi în momentul de faţă avem încheiat contract cu REMAT care va veni zilele acestea să le ridice. Nu aveam unde să le depozităm în altă parte şi nici nu le putem lăsa pe spaţiul verde. Este într-adevăr un spaţiu de parcare, dar în altă parte chiar nu aveam unde. Acolo era locul cel mai potrivit pentru că nici nu blocăm transportul pacienţilor, dar nici al vizitatorilor spitalului“, a precizat doctorul Radu Terinte, ma­nagerul Spitalului de Copii „Sfânta Maria“.

Comentarii