PMP Iaşi: Suntem persecutaţi politic!

sâmbătă, 30 aprilie 2016, 01:53
1 MIN
 PMP Iaşi: Suntem persecutaţi politic!

„E Săptămâna Patimilor şi putem spune că şi candidaţii noştri au avut de pătimit, spune candidatul la Primărie Petru Movilă.

Reprezentanţii Partidului Mişcarea Populară se plâng că sunt persecutaţi politic. Candidatul PMP la Primărie, deputatul Petru Movilă, a comparat Săptămâna Patimilor cu şicanele îndurate de candidaţii din judeţ ai partidului.

„E Săptămâna Patimilor şi putem spune că şi candidaţii noştri au avut de pătimit, probabil ca să simtă mai bine sfintele sărbători. Au fost ameninţaţi, le-au fost rupte listele cu semnături de susţinere, li s-a interzis organizarea de manifestări publice. În această privinţă, nu este nicio diferenţă de comportament între primarii PNL şi cei ai PSD. Acţionează la fel. Actuala lege este cel mai prost model de lege electorală de după Revoluţie. Corelând asta cu şicanele, presiunile şi ameninţările, a fost o săptămână a patimilor şi pentru noi”, a declarat Movilă. PMP a depus liste complete de candidaţi la Consiliul Judeţean, Consiliul Local Iaşi şi la 82 de consilii locale din judeţ. 

 

Comentarii