Primul meci legal pe cel mai mare stadion al țării. Dinamo-Astra, pe Arena Națională

vineri, 01 aprilie 2016, 08:55
1 MIN
 Primul meci legal pe cel mai mare stadion al țării. Dinamo-Astra, pe Arena Națională

După ce s-a oţinut avizul de funcţionare de la pompieri, Arena naţională îşi deschide porţile. Primul eveniment programat pe stadion va avea loc chiar vineri. Vorbim de primul meci legal ce se va disputa pe Arena Naţională de la construcţie. 

O partidă între Dinamo şi Astra Giurgiu va fi primul meci legal pe Arena Naţională de la constucţia stadionului. Asta pentru că acum, Arena are avizul ISU necesar pentru desfăşurarea evenimentelor.

Național Arena a fost închisă la scurt timp după tragedia din clubul Colectiv. Timp de 5 luni autoritățile și conducerea ISU s-au certat pe tema acoperișului. Şi asta pentru că acoperişul stadionului era fabricat dintr-un material neomologat în România.

În urma mai multor analize de conformitate pentru materialul copertinei, efectuate în laboratoare din Italia, s-a reușit omologarea astfel încât toate avizele ISU au fost obținute.

După 160 de zile de la închidere, meciul dintre Dinamo București și Astra Giurgiu va fi cel care va redeschide cel mai mare stadion din România. Asta chiar dacă, autorităţile au rămas pe minus după evenimentele organizate înainte de octombrie 2015.

 

Se joacă fotbal pe cel mai mare stadion al țării: Dinamo-Astra, primul meci legal pe Arena Națională.

b1.ro 

Comentarii