Recunoaşteţi instrusul? Dacă nu, luaţi de-aici!

miercuri, 12 octombrie 2016, 01:50
2 MIN
 Recunoaşteţi instrusul? Dacă nu, luaţi de-aici!

Ghici care-i intrusul din imaginea alăturată, stimaţi telexpectatori? Nu, nu acela din mijloc, că ăla-i chiar metroplitul, păcătoşilor, vai de păcatele noastre… 

Vedeţi olecuţă mai arcana, mai spre dreapta, o capaţână cheală şi fără potcap pe ea? Ei bine, aşa este, iubiţi dreptcredincioşi, el este omul în plus, personajul negativ, Scaraoţchi de Bahlui scoborât pe hornul politichiei taman în mijlocul sfinţit al acestor ierarhi cu bărbi mari şi cărunte: suptprifectul nostru cel omniprezent la orice manifestare din târg unde este rost de mâncat o pralină gratis şi de băut un suc pe daiboj.

Ce caută el acolo, e mai greu de explicat, poza asta fiind făcută în zilele acestea de sărbătoare, la un eveniment strict bisericesc. Hai, să zicem, dacă Scaraoţchi de Bahlui ar fi fost pus de şăful politic Văru Jan să candideze pe undeva, mai înţelegeam că a vrut să facă oleacă de baie de popime, ca să-i ajute Doamne-Doamne în campanie. Dar aşa… Singura explicaţiune nu poate fi aşadar decât una: pentru că după alegerile viitoare nimeni nu i-a mai promis nimica, Scaraoţchi şi-a pus în cap să-i ia locul chiar metropolitului nostru. Măi băiete, ia treci tu ‘napoi la moaşte, nu pe podium, că postul acela nu se dă pe algoritm!

Jiji, scos din joc de CIA&KGB

Tare ne-am mai amuzat alaltăseară la emisiunea lui Ciut Tacu de la Reteveaua lui Ghiţă, la care, aşa cum ştiţi, invitat la spălat pe spate şi pe la subsuori a fost Jiji al nostru de la Iaşi. Trecem peste anunţul indirect făcut de fostul premare cum că va candida foarte probabil pe listele partiduleţului de securişti al lui Ghiţă, şi vrem să reţinem alt aspect interesant. Anume, declaraţiunea lui Jiji despre arestările de politicieni din ultima vreme, care ar fi, fără excepţie, cu nume de oameni aflaţi pe o listă venită, atenţiune-atenţiune, din afara ţării. Asta încă de acuma câţiva ani, şi că pe acea listă ar fi fost şi el, din start, aşa cum i-a spus la ureche Marean Vanghelion încă de acum 2 ani. Hopaaaa… CIA sau Mossad, musiu? Sau, ăăăăă, ăilalţii?

Comentarii