Românii au talent. Mama fetei ucise de un concurent, mesaj cutremurător pentru Mihaela Rădulescu

joi, 02 aprilie 2015, 14:37
1 MIN

Povestea lui Andrei Grigoriu, detinutul de la “Romanii au talent”, a smuls rauri de lacrimi. Cum totul a fost cosmetizat, iar echipa mintita, momentul a starnit reactii vehemente mamei indurate, care a avut cuvinte gerele la adresa Mihaelei Rădulescu.

A venit pe scena spasit si a desenat un portret, spunandu-si, in acelasi timp, povestea. Faptul ca a fost incarcerat, timp de 12 ani, si ca sora lui, cea pe care a pictat-o, i-a fost alaturi neconditionat, in toti acesti ani. Momentul a fost unul ravasitor si emotionant, pentru toti membrii juriului, dar si pentru Pavel Bartos, care nu si-a mai putut stapani lacrimile. La final, Andrei Grigoriu a marturisit ca a fost inchis pentru tainuirea unei crime, la care Mihaela Radulescu, impresionata de actul lui artistic, i-a dat urmatoarea replica: “Povestesti frumos pictezi frumos. Vazand toate acestea eu ti-as fi iertat toate pacatele”.

“Nu mi-a venit sa cred ca spune ca el este nevinovat si ca doar a tainuit. Nu mi-a venit sa crd nici cand am vazut ca Pavel Bartos plange. Ei, oare, s-au pus vreo clipa in locul meu? S-au gandit ce simt eu cand vad toate astea? Daca eram acolo, in sala, nu stiu ce s-ar fi intamplat si ce as fi facut. Cat despre Mihaela Radulescu, am o parere foarte proasta despre ce a zis. Ea cand vede un barbat tanar, parca e obsedata, scoate limba, face gesturi, stiti ce zic. Sa treaca prin ceea ce am trecut eu, asta ar fi cea mai mare pedeapsa”, ne-a spus mama Erikai, cu vocea stinsa si inecata de lacrimi.

Textul integral. pe cancan.ro

Comentarii