S-a găsit ţapul ispăşitor

joi, 07 mai 2015, 01:43
3 MIN
 S-a găsit ţapul ispăşitor

Patronul dinamovist Ionuţ Negoiţă consideră că Bărboianu a trântit meciul cu Dinamo

 
Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, îl acuză pe fundaşul ştefan Bărboianu, pe care l-a dat afară de la echipă, că nu şi-a apărat corect şansele în derbiul cu Steaua, pierdut de "alb-roşii" cu scorul de 1-3. "Până în minutul 60, practic, Steaua nu a avut un şut pe poartă. Erau şanse foarte mari ca meciul să se termine egal sau poate chiar să şi câştigăm. Dar a apărut un moment în care Steaua, intrată în criză de timp, trebuia ajutată. De către cine? De către un băiat care a mai ajutat şi alte dăţi. Vă vine să credeţi că un jucător de 27 de ani şi peste 200 de meciuri în Liga I poate face două faulturi în faţa arbitrului la modul evident? Unii spuneau emoţii, adrenalină… Poveşti! Vorbim despre golănie, despre ticăloşie. Vă aduceţi aminte când Mititelu spunea despre Bărboianu că e un trădător? Bărboianu a fost dat afară. A avut dreptate Mititelu şi au mai spus-o şi alţii că acest jucător e un trădător. M-a trădat pe mine, unde avea un loc de muncă şi îşi primea banii, şi-a trădat colegii, aveau primă de 3.000 de euro la victorie şi a trădat tot ce înseamnă suflarea dinamovistă. De ce? Pentru ca Steaua să ne umilească din nou. Prin cine? Prin ai noştri", a declarat, miercuri, Negoiţă, într-o conferinţă de presă. Acţionarul majoritar al FC Dinamo a precizat că va oferi autorităţilor toate detaliile privind modul în care a fost "cumpărat" Bărboianu.
La rândul său, Bărboianu a negat declaraţiile lui Negoiţă: "Sunt acuze foarte grave! Vreau să demonstreze aceste lucruri. Niciodată nu am luat parte la meciuri necurate. Mi-am rupt ambele picioare, le-am avut în ghips, pentru a face un nume în fotbalul românesc. şi primesc nişte acuze false. Îl rog pe domnul Negoiţă să se ducă să spună autorităţilor tot ce ştie. Să arate dovezile. O să mă întâlnesc cu persoanele apropiate mie şi o să luăm o decizie. Sunt nişte acuze extraordinar de grave", a spus Bărboianu la Dolce Sport.
Acuzaţiile lui Ionuţ Negoiţă au fost comentate şi de preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală: “Domnul Negoiţă să continue să spună, dacă ştie trebuie să aducă dovezi, dacă nu aduce dovezi, trebuie să-şi ia măsuri, pentru că noi suntem obligaţi să-l acţionăm în instanţă", a declarat Argăseală, potrivit Sport.ro. Oficialul stelist a mai spus că acuzaţiile lui Negoiţă pun într-o lumină nefavorabvilă prestaţia Stelei în meciul pe care l-a câştigat, duminică, scor 3-1, pe Arena Naţională.
 
 

Comentarii