Săptămână de foc pentru candidaţii la şefia UTI. Sunt în campanie electorală

luni, 15 februarie 2016, 02:56
2 MIN
 Săptămână de foc pentru candidaţii la şefia UTI. Sunt în campanie electorală

La Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ din Iaşi a început perioada trecută oficial în calendarul alegerilor ca fiind una cu caracter „electoral“.

Timp de o săptămână, la nivel centralizat, cei trei candidaţi aflaţi în cursa pentru func­ţia de rector – prof.dr. Dan Caş­caval, prof.dr. Alexandru Sălceanu şi prof.dr. Corneliu Munteanu – se întâlnesc în mod organizat cu colectivele de electori de la mai multe fa­cultăţi.

Aceste ale întâlniri ale can­didaţilor cu membrii comunităţii aca­demice au fost stabilite şi în funcţie de orarele profesorilor, dar şi a disponibilităţii sălilor, însă în cazul tuturor celor trei candidaţi urmează o săptă­mână încărcată.

Spre exemplu, luni, prof.dr. Dan Caşcaval are programate trei întâlniri, în timp ce prof.dr. Alexandru Sălceanu şi prof.dr. Cor­neliu Munteanu au stabilite câte două. În total, prof.dr. Dan Caşcaval şi prof.dr. Alexandru Sălceanu se vor întâlni de 12 ori cu membrii comu­nităţii academice, inclusiv cu studenţii, în timp ce prof.dr. Corneliu Munteanu, de 13 ori.

După această săptămână, luni, 22 februarie, au loc alegerile pentru funcţia de rector. Până în prezent, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“, Universitatea de Arte „George Enescu“ şi Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi şi-au desemnat rectorii pentru următorul mandat, 2016-2020.

Comentarii