ȘOC! Adolescentă ucisă de băiatul cu care părinții vroiau să o mărite în Vaslui

sâmbătă, 06 mai 2017, 16:12
1 MIN
 ȘOC! Adolescentă ucisă de băiatul cu care părinții vroiau să o mărite în Vaslui

Polițiștii încep să dezlege ițele încurcate ale crimei petrecute în Valea Cânepii, comuna Ivănești! Aceștia au stabilit că între familia fetei și cea a criminalului exista o legătură mai veche și sunt suspiciuni că adulții se înțeleseseră anterior să mărite copila cu băiatul de 20 de ani.

Pe 1 mai, spun anchetatorii, familia lui Ionuț Ursu, individul de 20 de ani, suspectat că a ucis fata, a fost la Drăxeni, în vizită la familia minorei. Aici, susțin apropiații, aceștia ar fi petrecut cu toții.

Pe 3 mai, cei din familia Maricicăi au întors, se pare, vizita de curtoazie, venind la Valea Cânepii, la familia lui Ionuț. Incă nu este clarificat pe deplin de ce, la plecare, minora de 14 ani, Maricica, este lăsată de proprii părinți în casa lui Ionuț, însă apropiații sunt convinși că, de fapt, așa se pusese la cale măritarea minorei, care avea buletin de numai o lună de zile.

Părinții minorei, cel mai probabil, primind vestea că fata nu s-ar mai afla în casa celor de la Ivănești, au anunțat Poliția a doua zi, pe 4 mai. Forțele de ordine numeroase au declanșat căutări ample și au găsit-o moartă pe fata de 14 ani, într-un șanț din Valea Cânepii.

Aflați amănunte de pe vremeanoua.ro

Comentarii