Toată lumea pe baricade

joi, 12 martie 2015, 02:42
2 MIN
 Toată lumea pe baricade

Absenţi la Ploieşti, Ţigănaşu, Ciucă şi Böle sunt apţi de joc pentru meciul cu Astra Giurgiu. Şi Alex Creţu se antrenează normal!

 
Atmosfera este perfectă la CSMS Iaşi! Cu trei victorii în trei meciuri, ajunşi deasupra liniei retrogradante, cunoscând gustul primelor de joc (au încasat un bonus pentru succesul cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a II-a a returului, iar cel pentru victoria de la Ploieşti, cu Petrolul, de luni, va fi achitat până la sfârşitul săptămânii), fotbaliştii ieşeni au prins culoare în obraji! Firesc, tonusul excelent face ca partida cu Astra Giurgiu, de duminică, din etapa a XXI-a a Ligii I, să fie privită cu mult optimism.
În afară de motivele amintite şi situaţia lotului de jucători umflă pânzele navei ieşene, trei dintre jucătorii absenţi la Ploieşti fiind apţi pentru disputa cu giurgiuvenii. Mădălin Ciucă şi-a ispăşit ultima etapă de suspendare în meciul cu Petrolul, Alex Ţigănaşu revine şi el, după ce a stat din cauza cumulului de cartonaşe galbene, iar Lukacs Böle a depăşit problemele de natură medicală pe care le-a avut. Mai mult, Alexandru Creţu a început să se antreneze normal, însă e greu de crezut că fostul internaţional de tineret va fi forţat. Drept urmare, concurenţa va fi ridicată şi pentru a prinde lotul de 18, ca să nu mai vorbim de un tricou de titular, aspect apreciat de oficialii ieşeni. “De la meciul cu Astra vom avea concurenţă serioasă şi pentru banca de rezerve, nu numai pentru formula de start. Acest lucru este foarte bun într-o echipă, aşa se naşte dorinţa de autodepăşire, progresul. Ţigănaşu şi Ciucă şi-au ispăşit suspendările, situaţia lui Böle nu e aşa de gravă cum s-a crezut, el s-a antrenat normal şi are şanse să reintre dacă totul va curge normal zilele următoare. Şi Creţu face pregătire fizică în ritm normal, însă nu cred că se va forţa reintrarea lui. Singurul care nu lucrează cu echipa este Olah, care se recuperează la Tîrgu Mureş“ a spus preşedintele CSMS, Florin Prunea.

Partida dintre CSMS şi Astra va începe la ora 15:30.

Comentarii