Trei absenţi la Craiova

joi, 07 mai 2015, 01:43
2 MIN
 Trei absenţi la Craiova

Mihalache şi Ţigănaşu sunt suspendaţi, Markovic este accidentat

 
CSMS Iaşi a organizat ieri o conferinţă de presă la care au participat antrenorul principal, Nicolo Napoli, şi fotbaliştii Milan Mitic şi Mădălin Ciucă. Toţi şi-au exprimat încrederea că echipa ieşeană va reuşi să plece neînvinsă sâmbătă, de la Craiova, după meciul cu CS Universitatea, din etapa a XXXI-a a Ligii I de fotbal. “Va fi un meci foarte greu, contra unei echipe care va încerca să-şi revină sâmbătă, după perioada mai puţin bună din ultimele etape. Şi noi avem însă nevoie de puncte, mai avem nevoie de trei pentru a ne salva de la retrogradare. Băieţii sunt puţin obosiţi, însă îşi vor reveni până la ora meciului. Nu trebuie să uităm că nu numai noi jucăm trei meciuri pe săptămână, ci şi celelalte echipe” a spus tehnicianul, care a fost completat de Mitic: “Vrem să profităm de momentul prost prin care trece o echipă foarte bună, aşa cum e CSU. O să ne fie foarte greu. Şi un egal e bun pentru noi, important e să nu pierdem. Eu cred că dacă mai facem un punct sau două până la final, suntem salvaţi”. Unul dintre jucătorii care-şi cunoaşte cel mai bine pe adversari este Mădălin Ciucă: “Întâlnim o echipă bună a campionatului, ştiu foarte bine echipa, antrenorii şi stadionul pe care se va juca. Noi trebuie să nu pierdem. Cu o victorie, cred că am fi salvaţi şi matematic”.
Cei trei, care au lucrat în trecut la FC Universitatea Craiova, au comentat şi rivalitatea dintre echipa de tradiţie a oltenilor şi actuala grupare din Bănie. “Eu cred că suporterii lui FCU s-ar bucura dacă am câştiga sâmbătă! Nu ştiu însă dacă vor veni la meci. Am vorbit marţi cu două persoane din galeria lui FCU, vor să-l premieze pe Mister Napoli pentru ce a făcut la Craiova. Îi vor aduce o diplomă la hotelul unde vom sta” a spus Ciucă, fost căpitan de echipă al FCU. Napoli a spus că “fanii FC Universitatea nu merg la meciurile echipei CSU” în timp ce Mitic a declarat că “oraşul Craiova merită o echipă de fotbal”.

Din delegaţia ieşeană care va face deplasarea astăzi spre Craiova vor lipsi Ovidiu Mihalache şi Alexandru Ţigănaşu, care sunt suspendaţi, şi Bojan Markovic,  accidentat.

 

 

Comentarii