Atenţie! Imagini şocante

VIDEO EXCLUSIV! Lupta pentru salvarea vieţii a trei muncitori căzuţi de pe schelă

sâmbătă, 22 februarie 2014, 07:20
2 MIN

ORA 12:20

Din păcate, în ciuda eforturilor, unul dintre muncitori a murit. Bărbatul care are fractură la coloană va fi transferat la neurochirurgie. Al treilea muncitor rămâne internat la ortopedie.

ORA 09:00

Unul dintre bărbaţi, de 47 de ani, Constantin Fâştei, este în comă, intubat şi ventilat mecanic. El a fost preluat de SMURD cu stop respirator şi politraumatisme. A fost resuscitat, însă e în stare critică. Alt muncitor, de 35 ani, Constantin Zorici, are fractură de coloană în partea lombară, iar al treilea, de 20 de ani, are fracturi la picioare. Ultimii doi sunt stabili. Ei sunt internaţi la Spitalul "Sfântul Spiridon".

Bărbaţii au urcat cu nacela până la etajul trei. Acolo, aceasta s-a defectat, iar cei trei muncitori au căzut în gol. Ei nu aveau echipamente de protecţie.

Ceilalţi lucrători angajaţi de firma Era Class SRL dau declaraţii la Poliţie. ITM-ul a deschis o anchetă.

Apelul la 112 s-a făcut la ora 07:00.

ORA 07:20

Un muncitor este în comă, unul şi-a fracturat coloana, iar unul a fost rănit ceva mai uşor după ce schela pe care lucrau s-a prăbuşit. Bărbaţii lucrau la un bloc în spatele magazinului Lidl din Nicolina, pe strada Petre Ţuţea, nr. 35. Ei nu aveau voie să urce împreună pe nacelă deoarece aceasta nu putea susţine o greutate atât de mare, dar au riscat şi au încercat să care materialele de construcţii toţi odată la etajul patru al imobilului pentru a lucra la mansardare.

Unul dintre bărbaţi a fost resuscitat. Ceilalţi doi sunt în stare gravă la spital, unul având colona ruptă.

Comentarii