Andone – pus la zid

luni, 11 aprilie 2005, 23:00
3 MIN
 Andone – pus la zid

Tehnicianul Ioan Andone a fost criticat de mai multi oficiali ai gruparii Dinamo pentru faptul ca nu l-a folosit pe mijlocasul Dorin Semeghin in meciul pierdut, duminica, in deplasare, cu scorul de 0-1, in fata formatiei Steaua Bucuresti.
„Meciul nu s-a ridicat la valoarea unui derbiy Nu putem sa cistigam in fata Stelei cu trei debutanti si trei schimbari, facind experimente cu echipa doar din ambitia de a nu baga jucatori, si aici vorbesc de Semeghin. Ne-am batut singuri. Am prins-o pe Steaua intr-un moment in care puteam sa o invingem. Cred ca 80 la suta s-a decis titlul de campioana”, a declarat, dupa meci, vicepresedintele clubului Dinamo, Gigi Netoiu. Directorul executiv al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare, Cristian Borcea, a afirmat, la rindul sau, ca Semeghin ar fi trebuit sa joace: „In meciul de azi nu-si aveau locul ambitiile, trebuia sa aliniem cea mai buna echipa. Semeghin trebuia sa joace”.
Dorin Semeghin si Adrian Iordache au fost trimisi, la sfirsitul lunii martie,?la echipa a doua?pe perioada nedeterminata, deoarece au recidivat in ceea ce priveste?incalcarea Regulamentului de Ordine Interioara.
Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, crede ca tehnicianul Ioan Andone nu este principalul vinovat pentru infringere.?”Am suferit mult la constructie, a gresit si Andone, dar nu este principalul vinovat. Nu am mai vazut de mult un joc atit de slab. In mare parte s-a terminat”, a?apreciat Badea.
Intrebat, in timpul conferintei de presa de dupa meci, ce parere are despre declaratiile oficialilor dinamovisti, Andone a spus: „E problema lor, eu conduc echipa. Nu mi-au bagat niciodata jucatori in echipa. Aici deciziile le iau eu si, bineinteles, imi asum si rezultatele”.
Dupa meci, Borcea, Badea si citiva apropiati ai celor doi au plecat de la stadionul Steaua intr-o masina a Jandarmeriei. In momentul in care Borcea s-a urcat in masina Jandarmeriei, acesta a fost huiduit de?mai multi suporteri ai Stelei.
Babilonia Dinamo
Daca Gigi Becali are accese de nebunie, are si avantajul ca ii trec repede. Ceea ce se intimpla la Dinamo cu Borcea si Netoiu este mult mai grav. Fundasul stinga Semeghin este un betiv notoriu, implicat, dupa un chef si in accidentul de masina al lui Iordache. Sanctionat financiar dupa o astfel de escapada nocturna si trimis la echipa satelit, Dorel al nostru nu s-a pregatit cu Dinamo II (poate-poate iese ceva si joaca marele derby) ci si-a continuat nesabuitele peripluri din cluburile cu manele. Acum, dupa Steaua – Dinamo 1-0, cei doi conducatori de mina a saptea au gasit vinovatul: Andone. Pentru ca valorosul antrenor nu l-a folosit pe betivan in meciul cu Steaua, preferindu-l pe junele Ilin. In orice alt club serios din Europa, Semeghin ar fi fost trimis cu suturi in partea moale sa-si vada de spriturile si manelele lui. La Dinamo, individul este privit ca potentialul salvator al echipei.
Semn ca putregaiul din fotbalul romanesc nu este emanat doar de Sandu, Dragomir si acolitii lor! Trecutul dinamovist nu merita asemenea pseudo-conducatori, iar prezentul dinamovist nu merita un tehnician de talia lui Ando!
(GIN)

Comentarii