Apele se retrag

luni, 26 septembrie 2011, 21:56
2 MIN
 Apele se retrag

 "Apele" care au "inundat" Copoul a doua zi dupa esecul inregistrat simbata de CSMS Iasi la Braila incep sa se retraga. Ieri, apropiati ai primarului Iasului, Gheorghe Nichita, au sustinut ca acesta nu va pune in practica amenintarea, lansata duminica, referitoare la stoparea finantarii fotbalului local. Edilul-sef a evitat, ieri, sa transeze lucrurile vizavi de subiectul amintit, astfel ca angajatii clubului spera ca Nichita sa-si reconsidere pozitia in zilele urmatoare, nemaiauzindu-se de sedinta pe care primarul dorea sa o convoace pentru astazi vizavi de subiectul fotbal.

In alta ordine de idei, Marius Onofras, care a lipsit la antrenamentul de duminica seara si la cel de luni dimineata, a revenit ieri dupa amiaza la echipa: "Desi sint gripat si nu ma puteam antrena, eu sint cinstit si nu ma ascund. Recunosc ca am gresit, trebuia sa anunt ca voi lipsi. Sint gata sa suport consecintele gestului meu. S-au intimplat multe lucruri care m-au suparat in ultima perioada si am fost la un pas sa plec de la Iasi. Am avut nevoie de o zi in care sa stau singur, pentru a reflecta mai bine asupra situatiei mele. M-am decis sa ramin, nea Popica (n.r. – Ionut Popa, antrenorul CSMS) spunindu-mi ca are in continuare incredere in mine. Sper ca lucrurile care nu merg sa se indrepte, cred cu tarie ca putem promova" a spus fotbalistul care nu a vrut sa dezvaluie care sint lucrurile care l-au deranjat: "Nu ma pling eu prin ziare de problemele existente".

Conform unor surse, Onofras, care a avut un dialog mai aprins simbata seara cu managerul CSMS Iasi, Leo Grozavu, la o sedinta derulata in vestiar, a fost deranjat, printre altele, de faptul ca unele dintre promisiunile pe care le-a primit in vara – cind a declinat oferte mult mai avantajoase din punct de vedere material, din tara si strainatate (de exemplu, FCM Tirgu Mures i-a promis cistiguri de aproape trei ori mai mari decit la Iasi!) pentru a se intoarce acasa – nu au fost puse in practica.

 

,

 

 

 

 

Comentarii