Ce-o fi in sufletul lui Andone?

marți, 06 mai 2003, 23:00
2 MIN
 Ce-o fi in sufletul lui Andone?

* Antrenorul lui Dinamo este condamnat sa-si ingroape echipa pe care a crescut-o, Sportul Studentesc n astazi, trei partide televizate din runda a XXVI-a a Diviziei A la fotbal
* Otelul Galati – Universitatea Craiova (ora 13,00, TVR 1): Elevii lui Costel Orac sint condamnati sa cistige in fata unei echipe care nu se arata prea darnica cu gazdele. E drept, uneori Otelul a cistigat si la Craiova, dar echipa de astazi a Galatiului nu seamana de loc cu cea de pe vremea lui Simionas. In tur, Universitatea a cistigat cu 2-0.
* Sportul Studentesc – Dinamo (15,00, TVR 1): Victoria tonica in fata Farului (prima dupa noua etape) s-ar dori de bun augur pentru elevii lui Andone. In treacat fie spus, este grea misiunea antrenorului dinamovist, aceea de a ingropa definitiv echipa din Regie, pe care el a construit-o. Si totusi, asta ar fi soarta studentilor, daca ar pierde in fata lui Dinamo. In tur, dinamovistii s-au impus cu 3-1.
* FC National – Steaua (17,00, Pro TV): Este meciul etapei, mai ales ca ultima intilnire dintre cele doua echipe, disputata in Ghencea, s-a incheiat cu 2-0 pentru FC National. Bancarii mai spera la locul II in clasament, in timp ce Steaua si-ar putea risipi putinele sanse la titlu in caz de infringere.
* Rapid – Ceahlaul Piatra Neamt (18,00): Giulestenii nu pot concepe altceva decit victoria (au cistigat si la Piatra Neamt cu 2-1) si nu credem ca „plaiesii” lui Stefan le vor pune probleme deosebite.
* Gloria Bistrita – FC Arges (18,00): Intre doua partide fara prea mare interes (cu Steaua si Rapid in deplasare), Gloria ar trebui sa mai si cistige. Foametea de puncte din Arges este imensa, iar cantina de la Bistrita nu mai este asa de generoasa. In tur, 2-0 pentru Arges.
* UTA – FCM Bacau (18,00): S-a spus despre fiecare meci al aradenilor ca ar fi „al ultimei sanse”, dar credem ca adevarul este mai valabil vizavi de partida de astazi. Bacaul, salvat in extremis de la infringere in meciul cu National, va incerca sa-si spele pacatele pe spinarea nefericitei UTA si n-ar fi exclus sa reuseasca. In tur, FCM a cistigat cu 1-0.
* Farul Constanta – Astra Ploiesti (18,00): Pe Litoral se infrunta doua echipe de mijlocul clasamentului, dar nescutite, inca de emotiile retrogradarii. Este greu de conceput la Constanta un rezultat nefavorabil, din moment ce acolo trebuie sa soseasca Steaua si Rapid. In tur, Astra s-a impus cu 2-1.
* FC Brasov – Poli AEK Timisoara (18,00): Nu ne indoim ca timisorenii se vor agata ca disperatii de punctele de sub Timpa, dar sansele sint foarte mici in fata revelatiei returului. Mai ales, prin prisma apararii pe care a aratat-o echipa lui Multescu in ultimele partide. (Nic. G)

Comentarii